null

Alle bh's

Shop

Bh hacks

Wij vrouwen dragen ze allemaal: bh's! We kunnen soms niet met maar ook niet zonder ze.. Daarom hebben wij 7 handige bh hacks voor je op een rijtje gezet. Ontdek snel onze tips & tricks!

1. Nieuwe bh? Draag je bh op het meest losse haakje
Door het (veel) dragen van je bh kan deze met de tijd iets uitrekken. Door je bh op het meest losse haakje te dragen, kan je deze altijd strakker maken wanneer je bh losser gaat zitten. Zo kan je hem langer dragen!

2. Gebruik een fashion clip om je bh bandjes tijdelijk bij elkaar te houden
Ideaal voor als je een racerback shirtje of jurkje wilt dragen. Zo hoef je niet te investeren in een racerback bh. Heb je geen fashion clip? Dan kan je ook een paperclip gebruiken.

3. Snijden je bh-bandjes in je schouders? Gebruik siliconen bh pads!
Niets is vervelender dan snijdende bh-bandjes! Nu zie je op het internet veel hacks met inleg kruisjes (?!) om dit te verhelpen, maar wist je dat er ook gewoon siliconen bh pads bestaan? Deze pads leg je op je schouder en daar schuif je je bandjes doorheen. Probleem opgelost!

4. Gebruik een waszakje als je langer plezier wilt hebben van je bh
Het is het beste voor je bh om deze met de hand te wassen, maar daar heb je niet altijd tijd voor (of zin in). Doe daarom je bh altijd in een waszakje als je deze in de wasmachine wilt wassen. Zo zorg je ervoor dat zowel je bh als je andere kleren niet beschadigen.

5. Gebruik een normale bh als strapless bh
Zit je strapless bh in de was? Dan kan je ook je normale bh een keer als strapless bh dragen (mits je de bh bandjes los kunt maken). Hoe? Maak je bh-bandjes los van je cups en laat ze langs je rug hangen. Doe ze kruislings naar voren en haak ze vervolgens aan de achterkant vast.

6. Creëer een mooi decolleté met je plak-bh!
Heb je geen push-up pads, gebruik dan je plak bh als bh-vulling en creëer zo een extra push-up effect!

7. Wel een bralette dragen maar geen zin dat je je tepels door je shirtje ziet prikken? Gebruik nipple covers!
Meestal gebruik je nipple covers als bh oplossing om geen bh onder een jurkje te dragen, maar je kan ze ook gebruiken voor bovenstaand probleem. Alternatief: gebruik de vulling van je bikini mits je deze er uit kan halen!