Grote borsten bh

Wanneer u grotere borsten hebt is het soms best lastig om een goede bh te vinden. Het is niet alleen belangrijk dat u de juiste bh maat draagt en dat de bh een goede pasvorm heeft, maar ook dat uw borsten genoeg ondersteuning krijgen. Lees deze tips om erachter te komen waar u op moet letten als u een bh voor grotere borsten zoekt.

Tip 1: Kies een bh met brede(re) bh-band

De bh-band is het onderdeel van de bh welke voor het meeste support zorgt. Een bh met een brede(re) bh-band zorgt dan ook voor extra ondersteuning en nog meer comfort. Bij vollere borsten zorgt een bredere bh band er ook voor dat uw borsten niet langs de huid van u borstkas kunnen wrijven.

Grote maten bh's

Tip 2: Probeer een bh met hoge cups

Een bh met hoge cups bedekt uw borsten in zijn geheel. Dit is niet alleen comfortabel omdat alles goed in de cup past, maar het zorgt er ook voor dat uw borsten niet over uw cups heen komen of dat u een soort van dubbele borst krijgt.

Ontdek

Tip 3: Let op de schouderbandjes

Ook de schouderbandjes leveren een bijdrage aan het ondersteunen van uw borsten. Ga voor een bh met bredere schouderbandjes gezien deze meer comfort bieden en minder snel in de huid drukken. Doordat deze minder snel in de huid drukken heeft u ook gelijk minder last van ongewenste plooien.

Grote maten bh's

Tip 4: Ga voor een bh met extra baleinen

Baleinen zijn extra steuntjes aan de zijkant van uw bh die zorgen voor nog meer ondersteuning. Ze zitten naast de beugel van de bh en duwen de borsten zo naar voren zodat de beugel goed om uw borsten valt. Ze voorkomen daarnaast ook dat uw beugels in uw borsten prikken.

Grote maten bh's

Tip 5: Probeer een minimizer bh

Wanneer u uw borsten kleiner wilt laten lijken zou u eens een keer een minimizer bh kunnen passen. Dit is een bh die ervoor zorgt dat uw borsten iets meer richting uw armen vallen in plaats van naar voren. Een goede optie voor als u weleens kampt met shirtjes waarvan de knoopjes niet goed sluiten of open blijven staan!

shop

Grote maten bh's

Shop