De perfecte bh maat

how to discover your perfect bra

Draag jij de juiste bh maat? Uit onderzoek is gebleken dat 80% van de vrouwen de verkeerde maat draagt. Wij hebben een unieke passessie ontwikkeld waardoor dit niet meer nodig is! Het dragen van de perfecte bh zorgt niet alleen voor voldoende steun, maar sluit ook naadloos aan op jouw shape en voorkomt snijdende bandjes en prikkende beugels. En die oh-zo- charmante ‘vetjes’ bij het dragen van luchtige zomerse topjes kunnen we ook vaarwel zeggen. Hoe fijn!

Onze unieke methode laat zien welke bh stijl het beste past bij jouw borstvorm. Ontdek of jij een Perfect Plunge, Beautiful Balcony, Delicious Demi of Fabulous Full Cup bent. Gebruik onze Sexy Comes In All Shapes Tool of bezoek een Hunkemöller vestiging bij jou in de buurt voor advies van een van onze bra experts. Michelle, fitting expert op het Hunkemöller hoofdkantoor, legt uit hoe je de perfecte bh vindt door middel van meest gestelde vragen van onze klanten!

Michelle: “Het is erg belangrijk om een goed zittende bh te dragen. Niet alleen voor de juiste steun, je hele houding kan hierdoor beïnvloed worden. Ik maak regelmatig mee dat klanten met een totaal andere maat en shape – helemaal blij – de winkel uitlopen.”

Wat houdt Sexy comes in all Shapes eigenlijk in?
Sexy Comes In All Shapes is een unieke methode waarbij je niet alleen je perfecte bh maat maar ook je perfecte shape vast kunt stellen. Er zijn vier verschillende shapes ontwikkeld die elk wat anders doen voor de borst. Naar aanleiding van een unieke passessie krijg je als klant een kaartje mee met daarop je Hunkemöller maat en shape. Dit kun je gedurende een volgend bezoek in de winkel of online gebruiken om zo het shoppen makkelijker te maken.

Hoe bepaal ik de juiste maat en pasvorm?
De juiste Hunkemöller maat wordt bepaald door een meetlint strak onder de borst te plaatsen. Op deze manier worden de centimeters bepaald, en kan de verkoopster een indicatie van de cup geven. Zodra je de bh past in de paskamer kan de verkoopster deze maat controleren en vaststellen. Hierna wordt de shape bepaald door het passen van de verschillende vormen en te bekijken welke shape het beste bij het figuur van de klant past. Bepaal nu ook online jouw bh maat. Wist je dat door sporten of het volgen van een dieet ook je borstomvang/cupmaat verandert? Wij raden je aan je minimaal eens per jaar te laten opmeten. Ook kan het zijn dat bh’s door veelvuldig dragen elasticiteit verliezen, waardoor hij niet meer optimaal aansluit.

Wat nou als ik meerdere modellen prettig vind zitten?
Dat komt vaak voor! Het voordeel hiervan is dat je keuze hebt uit meerdere shapes wat betekent dat je kunt kiezen uit meer bh’s.

Welke bh shape raad je aan bij een grotere cup maat?
Over het algemeen is de Fabulous Full Cup de meest voorkomende shape voor een vollere borst. Je vindt deze shape zowel in het basis assortiment als aan de wand met fashionable bh’s.

Kan ik mijn bh shape ook gebruiken voor de Swimwear collectie?
Dit is het eerste jaar dat we de Sexy Shape tags ook aan de bikini’s hebben hangen! Hierdoor kun je je perfecte shape die je voor je bh’s gebruikt ook toepassen voor je swimwear. Handig!