Hunkemoller Outlet Antwerpen

15 t/m 18 juni 2022

Antwerp Expo | Jan van Rijswijcklaan 191 | 2020 Antwerpen

Openingsuren - boek op voorhand uw gewenst tijdslot

Woensdag 15 juni: 9.30 - 17:30

Donderdag 16 juni: 9.30 - 17:30

Vrijdag 17 juni: 9.30 - 20:00

Zaterdag 18 juni: 9.30 - 17:30

Entrée prijs
€ 2,50 via ticketfestival.

 

 

Op zoek naar mooie lingerie aan spotprijzen? Dan bent u bij Hunkemöller aan het juiste adres! Een aantal keer per jaar organiseert Hunkemöller Outlets (ook bekend als de Hunkemöller Factory Sale) op verschillende locaties in België, Duitsland en Nederland. Hier shopt u bh's, slips, nachtmode, swimwear, sport en accessoires aan super sexy prijzen vanaf €1. Heeft u een Hunkemöller Membercard? Vergeet deze dan zeker niet en spaar voor Passion Points met uw aankoop. Maak er een gezellig tripje van met uw beste vriendin, zus of mama en shop till you drop tijdens de Hunkemöller Outlet!

Wilt u nooit een fabrieksverkoop missen?

Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle outlets bij u in de buurt!

Hoe werkt het?

Tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop gelden een paar algemene regels. Lees deze hier door om zorgeloos te shoppen en verrassingen te voorkomen. 

Inkom 

  • De inkom voor deze Outlet bedraagt €2,50. Boek via onderstaande link en kies het tijdslot dat u het beste past. Op deze manier vermijden we een enorme drukte en kunnen we uw shopervaring zo veilig mogelijk laten verlopen: bit.ly/37U32mA

Passen en retourneren

  • Zorg dat uw Hunkemöller bh-maat kent, er zijn geen paskamers ter beschikking en passen is niet toegestaan. Het is eveneens niet mogelijk om aangekochte producten te ruilen of te retourneren (ook niet in één van onze winkels).

Bent u niet zeker van uw maat? Doe dan deze test om erachter te komen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle items tijdens de Hunkemöller outlet op maat en categorie gesorteerd. Zo vindt u bijvoorbeeld alle bh's met een B-cupmaat op een rek. Ook goed om te weten: items worden regelmatig aangevuld.

Betalingsmogelijkheden

  • U kan op deze Outlet betalen met Maestro/Bancontact, Visa en Cash. Het is niet mogelijk om giftcards of tegoedbonnen te verzilveren. Vergeet uw Membercard niet of download onze gratis Hunkemöller App. U spaart Passion Points met uw aankoop maar het gebruik van Memberkorting of vouchers is helaas niet mogelijk.

Op zoek naar andere Hunkemöller acties en/of promoties? Bekijk ons overzicht met actuele en werkende Hunkemöller kortingscodes. Ook geven wij vaak korting op speciale dagen zoals National Glamour Day, Singles Day, Black Friday of Cyber Monday

>Heeft u al zin om te komen shoppen tijdens onze fabrieksverkopen? Tot dan!