Hunkemoller Fabrieksverkoop Antwerpen

21 januari t/m 23 januari 2020

Locatie:
Flanders Expo – hal 3, Maaltekouter 1, 9051 Gent

Openingstijden:
Dinsdag: 10.00 - 21.00
Woensdag: 13.00 - 20.00
Donderdag: 10.00 - 18.00

Entree: Gratis

Op zoek naar mooie lingerie voor een spotprijs? Dan bent u bij Hunkemöller op het juiste adres! Hunkemöller organiseert een paar keer per jaar een fabrieksverkoop (ook bekend als de Hunkemöller Factory Sale) op verschillende plaatsen in België, Duitsland en Nederland. Hier shopt u onze bh's, slips, nachtmode, HKMX Sport collectie en accessoires tot €2,50. Heeft u een Hunkemöller membercard? Neem deze dan mee en spaar ook nog eens voor passion points. Maak er een gezellig uitje van met uw vriendinnen, zus of moeder en shop till you drop bij de Hunkemöller Fabrieksverkoop!

 

 

Wilt u nooit een fabrieksverkoop missen?

 

 

Meld u dan hier aan voor de nieuwsbrief en blijf ook op de hoogte van onze fabrieksverkopen bij u in de buurt!

Hoe werkt het?

Tijdens de Hunkemöller fabrieksverkoop gelden een paar algemene regels. Lees deze hier door om zorgeloos te shoppen en verrassingen te voorkomen. 

Entree 

Het verschilt per Hunkemöller outlet of u wel of geen entree moet betalen. U kunt deze pagina goed in de gaten houden om na te gaan of u voor de fabrieksverkoop waar u heen gaat entree moet betalen en hoeveel. Indien er entree betaald moet worden kunt u gemakkelijk een kaartje kopen aan de deur. Ook handig om te weten is dat het soms heel druk kan zijn op onze fabrieksverkopen. Het is dan een goed idee om onze Facebook pagina goed in de gaten te houden want daar geven wij altijd updates over de drukte en wanneer het beste moment is om te komen.

Passen en retourneren

Het is helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop te passen en/of gekochte artikelen te retourneren (ook niet in de winkel). Het is dus handig om van te voren te weten welke maten u draagt. Weet u niet zeker welke maat u precies heeft? Doe dan deze test om erachter te komen. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken zijn alle items tijdens de Hunkemöller outlet op maat en categorie gesorteerd. Zo vindt u bijvoorbeeld alle bh's met een B-cupmaat op een rek. Ook goed om te weten: items worden regelmatig aangevuld.

Betalingsmogelijkheden

De betalingsmethode verschilt per fabrieksverkoop. Zo kunt u bij sommige verkopen zowel pinnen als contant betalen, en bij andere bijvoorbeeld alleen betalen met pin. Check daarom van te voren via deze pagina hoe u op betreffende outlet kan betalen zodat u hier rekening mee kunt houden. Verder is het helaas niet mogelijk om tijdens een fabrieksverkoop met giftcards en/of passion points te betalen. Wel kunt u passion points sparen op aankopen die u doet bij onze fabrieksverkopen dus vergeet niet uw membercard mee te nemen!

Op zoek naar andere Hunkemöller acties en/of promoties? Bekijk ons overzicht met actuele en werkende Hunkemöller kortingscodes. Ook geven wij vaak korting op speciale dagen zoals National Glamour Day, Singles Day, Black Friday of Cyber Monday.

Heeft u al zin om te komen shoppen tijdens onze fabrieksverkopen? Tot dan!