Body shaper

Shapewear is de ideale oplossing als u er slanker of strakker uit wilt zien in bepaalde kleding. Denk bijvoorbeeld aan nauwsluitende jurkjes of een wat strakker shirtje. Er zijn verschillende soorten shapewear. Een body shaper is daar een van. Een body shaper richt zich voornamelijk op uw bovenlichaam.

Wat is een body shaper?

Shop body shapers

Wat doet een body shaper?

Een body shaper maakt u bovenlichaam strakker en slanker. Het laat uw buik platter lijken en corrigeert love-handles en zichtbare bh lijnen rondom uw rug. Een body shaper focust zich op het corrigeren van de buik, boven benen, dijen, heupen, borsten, rug en billen. Dus een body shaper is een soort shapewear dat dus meerdere gebieden aanpakt!

Waar draagt u een body shaper onder?

Doordat een body shaper zich richt op meerdere gebieden van uw lichaam is het als shapewear geschikt onder uiteenlopende soorten kleding. Maar voor het beste effect draagt u een body shaper onder (nauwsluitende) jurkjes en strakke shirtjes.

Shop body shapers

Body shaper tips

Let er bij het kopen van een body shaper op of u deze met een aparte bh moet combineren. Dit staat er dan als volgt bij vermeldt: WYOB (wear your own bra = draag je eigen bh). Qua maat draagt u eigen maat. Ga niet voor een maatje kleiner omdat u denkt dat u er dan nog strakker uit ziet. Dit werkt vaak averechts en zit ook nog eens oncomfortabel.

Andere shapewear oplossingen

Shop Nu