Hij over lingerie..
Van hotter-dan-hot kanten lingerie setjes tot de onesie. Wat vindt de man nou eigenlijk een go of no go? Wij stelden een aantal vragen aan vier leuke Hunkemöller mannen. Lees snel verder!

Zeg eens eerlijk, wat vind je nou het meest aantrekkelijk aan een vrouw?
Jean-Paul: Het meest aantrekkelijke aan een vrouw is voor mij een combinatie van verschillende factoren, een vrouw met een verzorgd uiterlijk, zelfverzekerd, die intelligent, lief en zorgzaam is.
Laurens: Klinkt heel cheesy maar het meest aantrekkelijk aan een vrouw voor mij is haar uitstraling.
Virender: Ik heb zomaar het gevoel dat ik hierbij moet zeggen, een vrouw in spannende lingerie. Vind eigenlijk zelfverzekerdheid, humor en een beetje eigenwijsheid het meest aantrekkelijk. Laten we eerlijk zijn, oud en rimpelig worden we allemaal, maar wil later dan wel lekker met haar kunnen keten in het bejaardentehuis.
Kasimir: Een stralende lach!

Waarin zie jij een vrouw het liefst?
Jean-Paul: High wasted rokje, sexy shirtje, leer jackje en natuurlijk high heels.
Laurens: Hangt van af van hoe en waar…
Virender: Oeh la, lastige. Voor ik bij Hunkemöller werkte zou ik waarschijnlijk iets anders gezegd hebben… ik denk dan snel aan een sporty strappy setje met mesh. Of juist fijn eyelash kant en dan het mag best wat onthullend zijn. Ligt denk ik een beetje aan het moment. Bizar wat allemaal weet over lingerie na 3 jaar Hunkemöller haha.
Kasimir: Sierlijke vrouwelijke kleding maar zonder fratsen.

Heb jij weleens een lingerie setje voor je date/vriendin/vrouw uitgezocht? Never again of voor herhaling vatbaar?
Jean-Paul: Ja, ik ben wel een persoon die graag een lingerie setje koopt voor haar, uiteraard met kerst, haar verjaardag en Valentijnsdag maar eigenlijk ook zomaar. Het is namelijk een cadeautje dat je aan haar geeft, dat als je gelukt hebt die avond ook weer zelf mag uitpakken.
Laurens: Tuurlijk! Het leuke is dat je je vriendin er heel blij mee kan maken (pro tip;WEET DE MATEN!! Check voor je gaat shoppen stiekem in de la/kast) en dat zij jou er op haar beurt héél blij mee kan maken!
Virender: Wel eens gedaan ja. Bloednerveus een setje uitgezocht bij de Bijenkorf. Heel apart als je tussen allemaal dames een setje staat uit te zoeken als slungelige tiener, maar ze was er volgens mij wel blij mee. En ik heb ooit een string voor iemand besteld waar ‘grrr tijger’ op gedrukt stond. Echt geen idee wat ik toen in hemelsnaam dacht!
Kasimir: Voor herhaling vatbaar, maar het moet speciaal blijven

Favoriete lingeriekleur(en):
Jean-Paul: Zonder twijfel op 1: zwart kanten lingerie is So Sexy !
Laurens: Zwart, altijd goed. Petrol. Donker blauw. Oud roze, dat hangt een beetje van de huidskleur af, niet iedereen kan dat hebben.
Virender: Zwart, zwart, misschien donker grijs en zwart. Staat altijd goed!
Kasimir: Alles behalve wit.

Als je 1 dag een vrouw mocht zijn wat zou je dan dragen?
Jean-Paul: Jarretels om te zien of het daadwerkelijk zo snijdt in je dijen.
Laurens: Iets uit de kast van mij vriendin. Denk dat ik dan net als de meeste vrouwen alles aan ga doen wat er in de kast ligt voordat ik de perfecte outfit bij elkaar heb gezocht. Denk dat dan ook gelijk die dag is afgelopen..
Virender: Van die tepelkwastjes en dan kijken of het lukt om er een muur mee te schilderen.
Kasimir: Een mooi Hunkemöller setje natuurlijk en verder helemaal niks.

De onesie! Hi-la-risch of toch stiekem wel leuk?
Jean-Paul: Niet sexy, maar wel leuk voor een regenachtige ‘’netflix’’ zondag.
Laurens: HI-LA-RISCH. Ik snap dat het echt wel lekker zit op de bank met een kopje thee en je favoriete reallife soap marathon op mtv, maar laat het in godsnaam in de kast als je vriend thuis is. Echt. Ik meen het.
Virender: Haha sinds ik Laurens in een onesie heb gezien ben ik de de fluffie suits steeds meer gaan waarderen
Kasimir: Chocolade brownie taart