Alles over
onderjurken

Onderjurk

Onderjurken zijn een integraal onderdeel geworden van onze kledingkasten. Vroeger werd onderjurken vooral gedragen om de lichaamswarmte vast te houden en om het draagcomfort van een jurk te vergroten. Maar tegenwoordig zijn de redenen om onderjurken te dragen nog gevarieerder.

Onderjurken zijn nu niet meer wat het was. In oma's tijd was ondergoed niet bijzonder sexy, vaak stekelig en ongemakkelijk. Gelukkig is er veel veranderd. En nu? Nu houden we van ondergoed! Ondergoed is tegenwoordig gemaakt van een lichte, zachte stof. Ze zijn dun, vaak gemaakt van microvezel en erg knuffelig. Ondergoed is tegenwoordig vaak voorzien van kant en zo modern dat ze ook als slip dress te dragen zijn. Maar wat zijn de toepassingen van ondergoed?

Transparante jurk

Je hebt een geweldige zomerjurk gekocht. Hij past perfect en je bent helemaal verliefd op het patroon. Het enige nadeel: je zag in de kleedkamer niet dat hij heel transparant is en je wilt hem ook niet zo dragen. Je hoeft de jurk echter niet terug te brengen en je kunt hem nog steeds dragen. Hier komt het ondergoed in het spel en wordt je outfit gered! Geluk gehad!

Zomerjurken voor de winter

Ook in de winter dragen we graag jurken. Dit is ook mogelijk met panty's. Maar als je een bijzonder dunne jurk draagt, is het ook een goed idee om ondergoed te dragen. Zo heb je dus iets meer stof dat je verwarmt en er toch de hele avond geweldig uitziet. Win-winsituatie!

Verstevigend ondergoed

Wist je dat sommig ondergoed ook een verstevigend effect kan hebben? Daarom vind je bij ons ook ondergoed op het gebied van shapewear. Hoe strakker het ondergoed op de huid zit, hoe steviger je het effect zult voelen. Als je een strakke jurk gaat dragen, is een van ons ondergoed op Level 2 ideaal. Dit ondergoed maakt je buik strakker en vormt je lichaam zodat je er geweldig uitziet. Vetrolletjes behoren dan tot het verleden.

Onderjurken & Shapewear

Shop nu