Rode lingerie

Shop

Rode lingerie brengt geluk

Het dragen van een rood lingerie setje brengt geluk bij de start van het nieuwe jaar. In Zuid-Europese landen zoals Italië en Spanje is het een must om een rood setje of slipje te dragen op oudejaarsavond. In deze landen staat de kleur rood voor romantiek en passie. Dus als je op oudejaarsavond rode lingerie draagt kan je veel geluk in de liefde verwachten in het nieuwe jaar! Wanneer je nog geen rood exemplaar in je kast hebt hangen kun je in onze sexy red collection zeker je favoriet vinden. Niet alleen leuk om jezelf te verwennen met een nieuw setje, ook een zeer welkome verrassing voor vriendlief.

Naast Italië en Spanje zijn er nog meer landen waar ze geloven dat de kleur van de lingerie die je draagt tijdens oudjaarsavond geluk brengt in het nieuwe jaar. Zo zijn er naast rood ook andere kleuren met ieder een eigen betekenis. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet zodat je met het juiste lingerie setje het nieuwe jaar in gaat!

Gele lingerie: als je kiest voor een geel lingerie setje dan brengt het nieuwe jaar je welvaart en succes.

Witte lingerie: Wil je wat meer balans in je leven? Draag dan witte lingerie tijdens oud en nieuw. Het nieuwe jaar zal je dan rust, balans en geluk brengen.

Groene lingerie: het dragen van groene lingerie zal in het nieuwe jaar zorgen voor een goede welzijn en nieuw leven.

Blauwe lingerie: Kies je voor blauwe lingerie dan brengt het nieuwe jaar je een goede gezondheid.

Roze lingerie: Ben je op zoek naar liefde? Draag dan een roze lingerie setje want dit zal in het nieuwe jaar zorgen voor geluk in de liefde.

Zelfs wanneer je niet zo van de symboliek of bijgeloof bent is het dragen van een mooi lingerie setje zeker het proberen waard! Mooie lingerie maakt in ieder geval jouw NYE look helemaal af! Vind hier genoeg inspiratie voor een sexy start van het nieuwe jaar!