Verras je lover

Op het gebied van lingerie.. Wilt u uw man eens verrassen met mooie lingerie, maar heeft u no clue wat hij mooi vindt? Wij waren hier ook benieuwd naar! Welke soort lingerie vindt hij nu echt leuk? Wij hebben 6 lingerietips waarmee u zijn hart sneller doet slaan.

1. Black = always good

Volgens hem heeft zwart iets mysterieus en tegelijkertijd is het sexy. Ga voor een zwarte bh (misschien met een subtiel kanten detail) en combineer deze met een bijbehorende slip of draag een mooie body. Anything black will do.
Shop lingerie

2. Laat wat aan de verbeelding over

Hij vindt het super sexy als uw lingerie verhullend is, zo blijft het spannend wat eronder zit (ook al weet hij dat wel). Bedek niet meteen alles, maar ga bijvoorbeeld voor items met kant. Zo laat u toch een beetje huid zien.Brazilians werken ook super, deze bieden bedekking maar laten toch subtiel een beetje bil zien.
shop kanten bh's

3. kinky lingerie

Shop kinky lingerie

Af en toe iets stouts kan hij wel waarderen. Draag je normaal vrij basic lingerie? Probeer dan eens iets met straps of met kant, of ga voor een string als je normaal veel slipjes draagt. Wil je een stapje verder gaan? Ontdek dan de private collectie.

4. Sexy beenmode

Maak uw lingerieset af met sexy beenmode. Draag mooie stockings met jarretels en hij weet niet wat hij ziet. Als u dit niet dagelijks draagt zal hij zich helemaal speciaal voelen. Wilt u hem extra verrassen? Maak uw outfit compleet met een paar hakken.
shop sexy beenmode

5. Geen zin in zwart? Go Red

Als hij dan een kleur moet kiezen waar hij u graag in ziet, is het rood. Waarom? Het is een tikkeltje stout maar toch ook stijlvol. Pastelkleuren vinden wij vrouwen mooi, voor hem zijn ze misschien net iets te schattig.
shop rode lingerie

6. Sleeping beauty

Als het aan hem lag, dragen we niets in bed (droom lekker verder) ;) Als hij dan toch een keuze zou moeten maken, zijn negligés het perfecte nachtmode item. Door de dunne stof zijn uw rondingen mooi zichtbaar en dat vindt hij zeker aantrekkelijk!
shop negligés

Vergeet trouwens niet dat smaken verschillen! Misschien vindt uw vriend deze opties fantastisch, misschien ook niet.. draag in ieder geval alleen de lingerie waar u zich goed in voelt (zelfverzekerheid is altijd een turn on). Maar als u wel geïnspireerd bent door deze tips: enjoy! ;)