Kim Feenstra

Tijdens de photoshoot van onze Bra party collectie vroegen wij model Kim naar haar Hunkemöller Favourite fit, style facts en de place to be deze zomer. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!?

Wat was de mooiste shoot locatie waar je ooit ben geweest voor Hunkemöller?
De allereerste shoot van Hunkemöller vond ik het allerleukste! Omdat het voor mij heel speciaal was en ik dit erg graag wilde doen. De pyjama shoots vind ik super leuk! Lekker rondwandelen en chillen in pyjama, dan voel ik me helemaal thuis ;)De Hosiery campagne vond ik echt te gek omdat ik super blij ben met het resultaat. Echt een prachtige campagne geworden.

Wat zijn jouw 3 favoriete items van Hunkemöller?
De pyjama’s! Heerlijk voor in huis of tijdens een Netflix-avond! De Hosiery collection van Hunkemöller is echt heel mooi! Staan prachtig en zitten perfect! En de lingerie natuurlijk. Zit heel fijn en staat heerlijk sexy.

Wat is jouw Favourite Fit?
Ik heb meerdere favoriete fits bij Hunkemöller. Maar vooral de Delicious Demi zit bij mij het allerfijnst!

Als je moest kiezen: Nooit meer sexy lingerie of nooit meer high heels?
Dat is een heel moeilijke keuze. Maar als ik écht moest kiezen zou ik kiezen voor nooit meer high heels en dan vervolgens heel elegant continue op mijn tenen lopen ;)

Als je jouw kledingstijl moet omschrijven, wat zou je dan kiezen?
Mijn kledingstijl verschilt per dag! De ene dag sexy en super vrouwelijk, de andere dag een baggy jeans, een leuk shirt en sneakers. Stoer, gewaagd en sexy. Ik draag in mijn vrije tijd kleding die bij mijn mood van de dag past ;)

Wie is jouw stijlicoon? of: Welke celeb is volgens jou een must-follow op instagram?
Een echt stijlicoon heb ik niet. Ik haal mijn inspiratie uit mensen die mij inspireren. Door hun kracht, talent of zelfverzekerdheid. Zoals Rihanna en Ruby Rose bijvoorbeeld of Lenny Kravitz.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming/place to be voor deze zomer?
Ibiza, Barcelona, Miami, Parijs, Sicilie. Heerlijke plekken, vooral in de zomer.

Mijn Canon camera. Sinds mijn deelname aan het programma “Het perfecte plaatje” heb ik nog meer plezier gekregen in fotograferen. Sindsdien zijn mijn Canon en ik onafscheidelijk.

Wat is een must have en mag absoluut niet ontbreken in jouw koffer en op vakantie?
Een badpak! Het liefst een 90’s badpak, hoog uitgesneden. En chokers!