Push-up slip

Wilt u graag grotere, vollere en stevige billen? Maar kan u echt geen squat meer zien (of eerder doen)? Of bent u op zoek naar shapewear om uw prachtig, nieuw jurkje nog beter te laten aansluiten? Wij hebben de oplossing voor u: een push-up slip! Een wat? Yes, u leest het goed. Naast alle varianten push-up bh's en maximizers bestaan er nu ook slips die zorgen voor een extra lift! En geen zorgen, niemand die het ziet!

Wat is een push up onderbroek?

Een push-up slip heeft vullingen die uw billen een lift geven en lichtjes corrigeren. Ze zorgen voor meer vorm en creëren daardoor ook extra volume!

Shop slips

Wanneer een push up onderbroek dragen?

Draag een slip met vulling als u vindt dat uw billen meer volume kunnen gebruiken. Een push-up slip kan ook heel handig zijn om te dragen onder een strakke jurk of rok omdat dergelijk model een corrigerend effect heeft. Bent u op zoek naar andere push-up producten? Wilt u bijvoorbeeld uw borsten een boost geven? Bekijk dan zeker ons uitgebreid assortiment push-up en maximisers bh's! Of geef uw decolleté een push door gel pads te gebruiken. Of lees onze tips om uw borsten groter te laten lijken! Bekijk ook eens ons shape wear assortiment als u op zoek bent naar ander corrigerend ondergoed.