Zwangerschapsondergoed

Wat is zwangerschapsondergoed?

Dit is ondergoed speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen. Het is gemaakt van zachte stoffen met stretch zodat de items mee rekken wanneer uw lichaam verandert. Zwangerschapsondergoed biedt dus extra comfort! Maar wist u dat u zeker ook gewone lingerie kan dragen tijdens uw zwangerschap? Zolang het nog gemakkelijk zit, kan u er zonder problemen voor kiezen. Mocht u na verloop van tijd toch last krijgen van bepaalde kwaaltjes kan u steeds overschakelen op zwangerschapsondergoed. Ontdek welk type lingerie toekomstige mama’s kunnen dragen!

Wat voor zwangerschapsondergoed heb ik nodig?

Het belangrijkste is dat uw ondergoed comfortabel zit! Daarom raden we aan om bij het kiezen goed op de materialen te letten. Zijn uw favoriete stuks gemaakt van zachte stoffen? En nog belangrijker, zit er stretch in? Dan zit u wel goed! Wat betreft de modellen, hebben we hier een aantal handige tips.

Tip: Kies voor op z’n minst een maatje groter dan gewoonlijk. Zo geeft u uw lichaam de nodige ruimte om te groeien.

Brazilians

Hipsters zijn handige slips om te dragen als zwangerschapsondergoed. Een hipster rust laag op uw heupen en valt onder de bump, waardoor dit model niet op uw buik drukt

Shop Brazilians

Strings

Als u ze nog steeds comfortabel vindt, kan u zeker strings dragen tijdens uw zwangerschap. Ook hier is er de voorkeur om te kiezen voor een model dat laag op de heupen rust, zodat de slip onder uw babybuikje valt. Afhankelijk van het tempo waaraan uw lichaam verandert, kan u in het begin zelfs gewone strings dragen.

Shop Strings

Naadlooze Lingerie

Zoals de naam al verklapt, heeft dit type slip geen naden en is het dus heel fijn om te dragen tijdens uw zwangerschap. Er is geen naad die in uw huid kan snijden waardoor het model super comfortabel zit!

Shop naadloos ondergoed

Welk zwangerschapsondergoed doet u aan na de bevalling?

Eigen lingerie

In principe zal uw lichaam terug slinken naar uw oorspronkelijke figuur. Van zodra het weer comfortabel voelt, kan u uw vroegere lingerie dragen. Wel is het aan te raden om strings in het begin in de schuif te laten liggen. Deze zijn niet zo handig in combinatie met kraamverband.

Hoge taille slips

Na de geboorte vindt u het misschien wel aangenaam om slips te dragen die u wat meer steun bieden. In dit geval kan u een hoge taille model proberen en kijken of dit u het gewenste comfort geeft. Uw buik wordt namelijk meer ondersteund aangezien deze slip vaak boven uw navel valt.

Shop hoge taille slips

Boxers

Boxers zijn altijd aangenaam om te dragen na uw bevalling! Helemaal als u in het begin nog kraamverband moet gebruiken. Dit model is immers het best te vergelijken met een shortje.

shop boxers