Animal
Print

Animal print: populaire sportmodetrend

Dé trend op het gebied van sportmode is dit seizoen absoluut de animal print! Dierenprints zijn echte klassiekers en met animal prints maak je een trendy en brutaal modestatement. De animal print-trend kennen we al van vrijetijdskleding, maar ook in de sportmode heeft de print nu zijn plek gevonden. En daar zijn wij heel enthousiast over! In onze Hunkemöller online shop vind je de mooiste sportmode, zoals legginds, sport-bh's en sportshirt met animal print. En wat betreft styling stellen wij voor: subtiel of juist van top tot teen! Draag een volledige sportoutfit in animal print wanneer je eens gek wilt doen of kies juist voor kleine accenten. Shop nu je favoriete items en ontdek je nieuwe lievelingslook!

Animal print sport-bh

Een animal print sport-bh is heel geschikt wanneer je deze trend in kleine accenten wilt laten terugkomen. Combineer ze bijvoorbeeld met een zwarte sportbroek en je look is compleet. Zo ben je zeker een trendsetter in de sportschool of bij je volgende pilatesles.

Shop

Bijpassende accessoires

Maak je look af met bijpassende accessoires, zoals een sporttas met animal print of een waterfles. Zo kun je een vleugje van deze trend overal mee naartoe nemen. Kijk ook eens naar onze andere sportaccessoires! En voor een extra beetje sportieve motivatie kun je meteen ook onze tips lezen. Bij je volgende work-out kun je alles geven terwijl je er tegelijkertijd trendy uitziet!

Animal Print