WAAROM HET DRAGEN VAN EEN SPORT BH BELANGRIJK IS

Iedere sporter weet dat het belangrijk is om gezond te eten (want brandstof voor je lichaam), maar ook een goede sportoutfit is van belang! VVoordelen sport bh: waar moet u nu op letten wanneer u een sport outfit/bh aanschaft en wat past er bij u? Lees het hier!

Waar moet u op letten?

Een goede sportoutfit is gemaakt van ademend en snel drogend materiaal. Ook moet het niet schuren en comfortabel zitten zodat het u niet hindert tijdens uw workout. Een sport bh is voor iedere vrouw een must. Een gewone bh is niet berekend is op transpiratie, ademt niet en rekt niet mee. Daarnaast vangt het maar voor 38% de bewegingen op, terwijl dit bij een sport bh zeker 74% is. Door het gebruik van stevige materialen en bredere banden bewegen de borsten met uw lichaam mee en wordt de kans op pijnklachten en beschadiging verminderd. Wat past er bij u? Onze sport bh's zijn onderverdeeld in drie verschillende levels en bieden de juiste ondersteuning voor zowel lichte als zware inspanning.

Welke sport bh is jouw perfecte match?

Level 1 support: Onze level 1 sport bh's zijn perfect voor cupmaten A-D voor Low Impact sportactiviteiten als pilates en yoga.
Level 2 support: Onze level 2 collectie is special ontwikkeld om een goede ondersteuning te bieden aan cup B-F tijdens Medium Intensity sporten als fitness, spinnen en skiën.
Level 3 support: Deze level 3 sport bh’s geven maximum support en houden alles op zijn plaats tijdens High Intensity sporten als harlopen, boksen of crossfit.

Wanneer u wel wat hulp kunt gebruiken bij het bepalen van uw sport bh maat kunt u;hier onze tool vinden. Good luck ladies!

Onze
Sport Bras