Sport motivatie

Shop nu

Sport motivatie - tips en trucs

We weten allemaal dat sporten gezond is. Soms is het echter niet eenvoudig om de motivatie te vinden en denken we "Morgen begin ik". De volgende ochtend is het slecht weer, het is te koud of we hebben plotseling geen tijd meer ... Motivatie om te sporten komt en gaat sneller dan we zouden willen. Maar maak je geen zorgen! Met onze tips en tricks blijf je het hele jaar door gemotiveerd, niet alleen wanneer het bikiniseizoen voor de deur staat. 😉

Sport Motivatie Tip 1: Consistentie is de sleutel tot succes

Niemand is perfect en we hebben allemaal wel eens stemmingswisselingen, zijn moe of gestrest. Niet elke training hoeft een perfecte training te zijn waarin je alles hebt gegeven. Je kunt ook een beetje langzamer aan doen op stressvolle dagen. Het belangrijkste is echter de consistentie! Stop nooit en je zult je atletische doelen bereiken. Het is het beste als sport een integraal onderdeel van je routine is dat je niet mag missen. Een trainingsplan kan ook nuttig zijn.

Sport Motivation Tip 2: Pak je sportuitrusting de avond ervoor in

Als je je sporttas de avond ervoor inpakt en het meeneemt naar werk of universiteit, kun je daarna gelijk door naar de gym. Het is geen goed idee om op je gemak op de bank thuis te zitten voordat je gaat sporten. Als je meteen na het werk gaat, ben je praktisch op weg en heb je de eerste hindernis genomen.

Alle Sportleggings

Shop Nu

Alle Sport Tops

Shop Nu

Sport Bh's

Shop Nu

Sport Motivatie Tip 3: Het is samen leuker

Sporten met vrienden, collega's of je geliefde geeft je twee keer zoveel motivatie. Je kunt elkaar motiveren en datums inplannen. De hindernis om te annuleren is dan groter dan wanneer je gewoon besluit om zelf naar de sportschool te gaan.

Shop nu

Sport motivatie tip 4: Afspeellijst

Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek je beter laat presteren tijdens het sporten. Voeg een aantal geweldige nummers toe aan je afspeellijst en klaar! De volgende keer dat je gaat joggen, voel je de motivatie boost onmiddellijk en loop je zeker een stuk sneller.

Shop nu

Sport motivatie tip 5: Beloon jezelf

Als je al een tijdje alles hebt gegeven en je trainingsplan al lang goed hebt uitgevoerd, beloon jezelf dan! Trakteer jezelf op een lekker gebakje. Of investeer in een nieuwe sportoutfit waardoor je er fantastisch uitziet. Een nieuwe sportoutfit zorgt ook voor nog meer sportmotivatie. Ga voor een nieuwe look en durf trendy leggings te dragen met schattige patronen of gewaagde kleuren.

Ontdek onze sport collectie

Dankzij deze vijf tips zal er niks meer in de weg van je sportmotivatie staan en zal je je sportdoelen bereiken. Het maakt niet uit of je doel is om een geweldig bikinifiguur te hebben (waarvan we denken dat je dat al hebt!) of je gewoon goed wilt voelen. Het is belangrijk dat je gewoon blijft bewegen en plezier hebt. Probeer nu ook onze home-workout met June van Bootyclub. Dank deze video later voor als je mooie ronde billen hebt. ;)