Yogakleding: alles voor de yogales

Yoga is goed voor lichaam, geest & ziel! Naast een goede yogamat speelt ook de juiste yogakleding een doorslaggevende rol. Verschillende asanas (yogahoudingen) vereisen vaak verschillende en veeleisende bewegingen. De juiste yogakleding is belangrijk zodat u zich prettig voelt en uw outfit u niet in de weg zit.

Het is vooral belangrijk dat uw yogakleding:

• bestaat uit ademende en rekbare materialen
• een prettig draagcomfort heeft
• geen strak broekeinde heeft (kies een high waisted yogabroek)
• inspirerende kleuren, patronen of ontwerpen heeft die uw stemming positief beïnvloeden en motiveren

Waarom yogakleding kopen?

Shop

In vergelijking met conventionele sportkleding heeft yogakleding het voordeel dat het specifiek voor yoga is gemaakt. Yogakleding is comfortabeler en rekbaarder dan traditionele sportkleding. T-shirts zijn zo ontworpen dat ze bij bepaalde poses u niet in de weg zitten en nauwer op het lichaam aansluiten. Want als deze te los zitten, kunnen ze over uw hoofd glijden, bijvoorbeeld bij een handstand. Er zitten geen vervelende naden, knoopjes of steekzakken aan de yogabroek. De sportbh's hebben geen sluiting op de rug en gaan volledig voor comfort.

Yoga kleding

Yogakleding voor een geweldig figuur

Ook de pasvorm van de yogakleding zorgt voor een mooi figuur. Een yogabroek laat uw benen er slanker uitzien door het rekbare en lichte materiaal. De hoog getailleerde tailleband van de yogabroek zorgt visueel voor een smallere taille. U zult zich zeker super comfortabel voelen in uw yogakleding. Dus zullen we het u niet kwalijk nemen als u uw yogakleding in het dagelijks leven draagt. 😉