Blankenberge

Blankenberge

Kerkstraat 74
8370 Blankenberge

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 12:00 - 18:00
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag 12:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag 10:00 - 18:00
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
De bekende badplaats Blankenberg heeft meer te bieden dan enkel zon, zee en strand. Je kan hier namelijk ook heel goed shoppen. In de gezellige Kerkstraat vind je bijvoorbeeld een Hunkemöller, ICI PARIS XL en een MS Mode. De Kerkstraat is vanaf 13.00 uur verkeersvrij en in de zomerperiode zelfs al vanaf 10.00 uur. In Hunkemöller Blankenberg vind je behalve ons gebruikelijke aanbod aan lingerie, bad-, nacht-, been- en sportmode ook de Hunkemöller Private Collectie. Deze extra verleidelijke en pikante lingeriecollectie ontwierpen we speciaal voor bijzondere gelegenheden. Heb je online al iets gezien dat je graag zou willen passen? Reserveer het item dan eenvoudig via onze website. Het personeel van Hunkemöller Blankenberg legt jouw maat dan voor je opzij. Dit Hunkemöller-filiaal is ook open op zon- en feestdagen en is rolstoeltoegankelijk.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect