Charleroi Ville 2

Charleroi Ville 2

Grand Rue 143
6000 Charleroi

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 12:00 - 18:00
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag 12:00 - 18:00
  • Vrijdag 12:00 - 18:00
  • Zaterdag 12:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Hunkemöller Charleroi Grand'Rue ligt in het gezellige shopping center Ville 2. Dit shopping center ligt nabij de snelweg en is makkelijk bereikbaar met de wagen. Parkeren is bovendien gratis. Kom je liever met het openbaar vervoer? De metrohalte Charleroi Samaritaine ligt op 5 minuten stappen. In Ville 2 vind je genoeg winkels om je een hele dag zoet te houden. Naast de Hunkemöller vind je er winkels zoals de Esprit, H&M, C&A en Only. Ook zijn er in dit shopping center verschillende restaurants waar je een hapje kunt eten en is er een Pathé bioscoop naast het shopping center. Je vindt hier dus alles voor een gezellig dagje uit. Hunkemöller Charleroi Grand'Rue heeft 4 paskamers. Blijkt jouw maat uitverkocht te zijn in de winkel? Dan helpt het personeel je graag bij het online bestellen van jouw maat. Je kan zelf kiezen of je jouw bestelling thuis wilt laten leveren of in een van de Hunkemöller winkels. Levering in een winkel is kosteloos, bij thuisbezorging betaal je een klein bedrag aan verzendkosten.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect