Eeklo

Eeklo

Stationsstraat 82
9900 Eeklo

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 12:00 - 18:00
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag 12:00 - 18:00
  • Vrijdag 12:00 - 18:00
  • Zaterdag 12:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Een dagje shoppen in Eeklo? Dan ben je op de juiste plaats in het Krügershopping winkelcentrum. Dit shoppingcenter ligt in de buurt van het station en ander openbaar vervoer, en is dus erg makkelijk te bereiken (ook wanneer je ’s avonds met een paar goedgevulde winkelzakken terug naar huis keert!). Je vindt hier tal van trendy winkels waaronder C&A, JBC, LolaLiza, Pimkie en ZEB. Of ben je op zoek naar een nieuw lingeriesetje, een zachte pyjama, hippe sportkleding of een nieuwe bikini? Dan kan je in het shoppingcenter ook terecht bij Hunkemöller Eeklo. De winkel is toegankelijk voor rolstoelen en buggy’s, en beschikt over 2 extra ruime paskamers zodat passen geen enkel probleem is. Wil je zeker zijn dat jouw maat in de winkel aanwezig is, dan kan je deze op voorhand reserveren via de webshop. Of weet jij al welk item je wilt? Dan kan je dit ook online bestellen en gratis laten leveren in Hunkemöller Eeklo.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect