Waregem

Waregem

Markt 20
8790 Waregem

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 12:00 - 18:00
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag 12:00 - 18:00
  • Vrijdag 12:00 - 18:00
  • Zaterdag 12:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Tijd voor een update van je huidige lingeriesetjes? Bezoek onze winkel voor elegante setjes of dagelijkse basics. Ook voor badmode, nachtkleding en sportkleding ben je bij ons aan het juiste adres. Droom weg bij onze grote etalages en stap onze winkel binnen voor een opmeting van je juiste maten. Is je maat niet meer beschikbaar in onze winkel? Geen nood, ons winkelpersoneel kan dit online voor je bestellen en geeft een seintje van zodra het opnieuw beschikbaar is. Dankzij de ondergrondse parking in het nabijgelegen winkelcentrum 't Pand, is Hunkemöller Waregem makkelijk bereikbaar met de wagen. Wil je na het winkelen je shoppingnamiddag gezellig afsluiten? Dankzij de centrale ligging van Hunkemöller Waregem, kan je je nog op één van de vele terrasjes zetten rond de markt voor een hapje en een drankje.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect