Open the menu
 • zwangerschapsbadmode
 • Zwangerschapsbadmode

   

  De zomer is eindelijk aangebroken: hoog tijd om te genieten van de zon! Heerlijk met uw voeten in het zand of relaxen bij het zwembad. Maar wat voor zwangerschapsbadmode kan u eigenlijk aan? En hoe kan u optimaal genieten van je zwangerschap én de zomer? Comfortabel en fashionable genieten in de zon? Scroll snel verder!

   

 • What to wear?

 • U bent zwanger. Vanzelfsprekend ondergaat uw lichaam veel veranderingen: uw buik groeit, uw borsten worden groter etc. We weten allemaal wat uw lichaam doorstaat om dat kleine wondertje ter wereld te brengen. Als zwangere vrouw wilt u badkleding die lekker zit maar u wilt óók nog goed voor de dag komen. Bent u benieuwd naar wat voor badmode u kunt dragen tijdens uw zwangerschap? Lees dan snel verder voor onze tips.

   

  TIP 1: High Waist Bikinislip

  De high waist bikinislip is een aanrader voor uw eerste trimester. Het biedt niet alleen ondersteuning tijdens het begin van uw zwangerschap maar verbergt ook een beginnende babybump. Handig voor als u het goede nieuws nog niet wilt delen of als u nog onzeker bent over uw buikje.

   

  TIP 2: Tankini

  Als u erg onzeker bent over bv. striae, een zwangerschapsstreep of als u uw buik niet wilt blootstellen aan de zon, is de tankini een aanrader. De Tankini is een populair zwangerschapsbadmode item waardoor er veel keuze is uit diverse modellen. Kies voor een aansluitende tankini om meer taille te creëren.

   

  TIP 3: Lage Bikinislip

  Wanneer uw bump al wat groter is en/of u uw baby laag draagt is een lage bikinislip een goede uitkomst. Door de lage fit zal deze onder uw buik vallen en kan u dus ook in latere stadia dit soort bikinislips dragen.

   

  TIP 4: Beugel bikini

  Als u graag een normale bikini top wilt dragen, let er dan op dat uw borsten behoorlijk groeien tijdens de zwangerschap. Ook worden ze zwaarder door het uitzetten van de melkklieren wat meer ondersteuning vergt. Een goede optie is om dan een beugel bikini te dragen voor de extra ondersteuning.

   

  TIP 5: Tie Tanga Bikinislip

  Een andere uitkomst voor als u zwanger bent is de tie tanga bikinislip. Het handige aan deze bikinislip is dat u deze voor een langere periode kan blijven dragen doordat u deze kunt verstellen.

   

  SHOP HIER ALLE BADMODE

   

   

   

 • zwangerschapsbadmode

 • Naast het dragen van fijne zwangerschapsbadmode, is het ook handig om de volgende accessoires bij u te hebben als u gedurende uw zwangerschap wilt genieten van de zon:

   

  1. Zonnehoed

  Voorkom een zwangerschapsmasker én zie er fashionable uit! Draag een zonnehoed om uw huid te beschermen tegen teveel zonlicht. Door zwangerschapshormonen krijgt u namelijk sneller pigment vlekken in je gezicht (een zogeheten zwangerschapsmasker) welke niet altijd verdwijnen na uw zwangerschap. Daarom is het van belang om uw gezicht goed te beschermen tegen de zon.

   

  2. Pareo

  Maak uw strandoutfit af met een pareo. Een pareo is een omslagdoek gemaakt van een dunne, soepele stof en ideaal voor op het strand. U kunt een pareo namelijk op verschillende manieren dragen bijvoorbeeld om uw middel als rok of als jurk door hem om uw nek te knopen. Handig om uw bump te bedekken tegen de zon.

   

  3. Waterflesje

  Stay hydrated! Helemaal als u zwanger bent is het heel belangrijk om voldoende te drinken. Voorkom uitdroging door altijd water bij u te dragen!

   

  4. Zonnebrand met hoge SPF

  Door hormonen wordt uw huid gevoeliger tijdens de zwangerschap. Deze zal sneller kleuren maar ook sneller verbranden.