Open the menu

Hunkemöller actiekaart: veel gestelde vragen

Vanaf zaterdag 25 maart 2017 ontvangt u een actiekaart van Hunkemöller.

 

Hoe werkt het?
Indien u tussen 25 maart en 30 april 2017 uw online code checkt op hunkemoller.be/win, maakt u kans op een Hunkemöller lingeriekaart t.w.v. €100, een Hunkemöller lingeriekaart t.w.v. €25 en €10 shoptegoed bij Hunkemöller. U wint altijd minimum €5 shoptegoed bij een besteding vanaf €35 aan swimwear incl. accessoires. Nadat u op onze website uw code en e-mailadres heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Door te klikken op de link die hierin opgenomen is, wordt u teruggebracht naar de site en vragen we u een aantal persoonsgegevens in te vullen (voornaam, geboortedatum, geslacht etc.). Daarna dient u akkoord gaan met het ontvangen van de nieuwsbrief van Hunkemöller en andere partners (dit is verplicht om te kunnen deelnemen). Vervolgens ontvangt u een e-mail met informatie over de gewonnen prijzen en hoe deze gebruikt kunnen worden (optioneel). U kunt uw online code checken op hunkemoller.be/win, thuis op de PC, laptop of tablet of onmiddellijk via de smartphone inloggen.

 

Op welke prijzen maak ik kans?
U ontvangt bij deelname gegarandeerd €5 Hunkemöller shoptegoed bij een besteding vanaf €35 aan swimwear incl. accessoires. U maakt bovendien kans op één van de hoofdprijzen: 1x een Hunkemöller lingeriekaart t.w.v. €100 en prijzen van deelnemende partners. U kunt maximaal 1 code per transactie inleveren. De actiekaart en de bijhorende waarde kan maar 1 keer worden ingewisseld. De prijzen en het shoptegoed zijn niet inwisselbaar voor geld en/of een lingeriekaart.

 

Ik kom niet op de actie website. Wat nu?
De URL-code: hunkemoller.be/win moet in de internetbalk zelf worden ingevuld. Als deze wordt ingevuld in Google wordt de website niet gevonden. Soms ligt het ook aan de server. Het kan helpen om op een pc met andere browser te proberen inloggen.

 

Mijn code geeft een foutmelding. Wat nu?
Kijk goed na of het getal een 0 is of een letter o. Mocht het na een nieuwe poging nog steeds niet lukken, gelieve dan een foto van uw kaart, waarop de code duidelijk zichtbaar is, te mailen naar winpromotion@hunkemoller.com o.v.v. Hunkemöller winkaart. We zullen dan zo snel mogelijk uw probleem behandelen.

 

Ik heb meegedaan maar geen prijzen of informatie hierover ontvangen. Hoe ontvang ik alsnog informatie over mijn gewonnen prijzen?
Mogelijk is het bericht in de spam-folder van uw mailbox terecht gekomen. Mocht u het bericht na controle nog steeds niet teruggevonden hebben, gelieve dan vanaf het adres waarmee u heeft deelgenomen te mailen naar winpromotion@hunkemoller.com. We zullen dan zo snel mogelijk uw probleem behandelen.

 

Zijn mijn gewonnen prijzen van de online actiekaart ook in de winkel geldig?
De €5 shoptegoed, die u gegarandeerd wint met de online actie is ook in de winkel geldig bij een besteding vanaf €35 aan swimwear incl. accessoires. Indien u een lingeriekaart wint, kunt u deze alleen in de winkel besteden.

 

Hoe kan ik mijn kortingscode verzilveren?
U ontvangt na deelname een e-mail met daarin alle informatie over uw gewonnen prijzen en hoe deze te verzilveren (optioneel). U kunt uw korting van 25 maart t/m 30 april 2017 gebruiken. Niet cumuleerbaar met andere acties of op eerdere aankopen. Hunkemöller is niet verantwoordelijk voor een verloren en/of gestolen online geschenkkaart.

 

Wat gebeurt er met mijn korting bij een ruiling of retour online?
Wanneer u uw aankoop ruilt en/of (gedeeltelijk) retourneert, wordt de korting automatisch verrekend. Bij een retour ontvangt u het bedrag weer terug dat u heeft betaald in de vorm van een tegoedbon en online teruggestort op uw rekening.

 

Ik heb deelgenomen aan de krasactie en mij daarmee geabonneerd op de nieuwsbrief van Hunkemöller en één van haar partners, maar ik wil me uitschrijven op deze nieuwsbrief. Hoe moet ik dat doen?
In iedere nieuwsbrief van Hunkemöller en haar partners staat een afmeldlink. Door hierop te klikken kunt u zich afmelden voor ontvangst van de nieuwsbrief.