Open the menu

Hunkemöller actiekaarten: FAQ

Vanaf zaterdag 6 mei 2017 ontvangt u een actiekaart van Hunkemöller. Deze bestaat uit twee verschillende acties: 1 winkel actie en 1 online actie. U krijgt dus 2x een prijs: 1 keer indien u de winkel opnieuw bezoekt en aankoopt voor een minimumbedrag van€30; een 2de online op hunkemoller.be/win na het invullen van de online code met een minimumbedrag van €45.

 

 

Actie 1: online actie

Hoe werkt het?

Indien u tussen 6 mei en 24 juli 2017 uw online code checkt op hunkemoller.be/win, maakt u kans op een Hunkemöller actiekaart t.w.v. €250 of een hotelovernachting t.w.v. €100. U wint altijd minimum €5 shoptegoed bij een besteding vanaf €45 op de hele collectie (alleen online geldig). Nadat u op onze website uw code en e-mailadres heeft ingevuld, ontvangt u een mail ter bevestiging. Door te klikken op de link die hierin opgenomen is, wordt u teruggebracht naar de site en vragen we u een aantal persoonsgegevens in te vullen (voornaam, geboortedatum, geslacht etc.). Ook dient u akkoord te gaan met het ontvangen van de nieuwsbrief van Hunkemöller en andere partners (dit is verplicht om te kunnen deelnemen). Na deelname kunt u ervoor kiezen om per e-mail meer informatie te ontvangen over de gewonnen prijzen en hoe deze verzilverd kunnen worden. U kunt uw online code checken op hunkemoller.be/win, thuis op de PC, laptop of tablet of u kunt onmiddellijk via uw smartphone inloggen.

Op welke prijzen maak ik kans?

U ontvangt bij deelname gegarandeerd €5 Hunkemöller shoptegoed bij een minimum besteding van €45 op de hele collectie online, en een kortingsbon voor een Pixum fotoalbum t.w.v. €9,95 excl. verzendkosten t.w.v. €4,99. U maakt bovendien kans op één van de volgende hoofdprijzen: 1x een Hunkemöller lingeriekaart t.w.v. €250 of een hotelovernachting t.w.v. €100. U kunt maximum 1 code per transactie inleveren. De online winkaart en de bijhorende waarde kan maar 1 keer gebruikt worden. De prijzen en het shoptegoed zijn niet inwisselbaar voor geld en/of een lingeriekaart

Waar kan ik mijn prijs verzilveren?

De €5 korting, die u gegarandeerd wint, is geldig op hunkemoller.be bij een minimum besteding van €45 op de hele collectie. Indien u een lingeriekaart wint, kan u deze alleen in de winkel gebruiken.

Hoe kan ik mijn korting verzilveren?

U kunt op www.hunkemoller.be uw bestelling plaatsen. Bij besteding vanaf €45 kunt u in uw winkelmandje uw kortingscode invullen bij vouchercode. De korting is niet cumuleerbaar met andere (voucher)acties of op eerdere aankopen. Hunkemöller is niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen actiekaarten.

Ik heb een een nieuwe winkaart met code gekregen. Mag ik meer dan één keer deelnemen?

Ja, dat mag! U maakt dan weer kans op de hoofdprijs. 

Ik wil mijn code controleren, maar heb geen computer. Wat nu?

U kunt uw code controleren op iedere computer, laptop of smartphone met een internetverbinding.

Ik heb mijn code ingevuld maar deze wordt niet geaccepteerd. Wat nu?

Mogelijk is er een typefout gemaakt bij het invoeren van de code of heeft u incorrecte cijfers/letters ingegeven. Mocht het na een nieuwe poging nog steeds niet lukken, mail dan een foto van uw persoonlijke code naar winpromotion@hunkemoller.com o.v.v. Hunkemöller winactie. We zullen uw vraag/probleem zo snel mogelijk behandelen. 

Ik probeer deel te nemen aan de actie maar krijg de melding dat er een storing is. Wat nu?

Mogelijk is uw internetverbinding tijdelijk weggevallen of heeft er zich een andere storing voorgedaan. Probeer het opnieuw. Mocht u dezelfde melding krijgen, kies dan voor een andere computer, laptop of smartphone.

Ik heb prijzen gewonnen maar heb na mijn deelname geen e-mail met meer informatie ontvangen. Hoe ontvang ik deze alsnog?

Met deze campagne wordt de prijzenmail niet meer automatisch verstuurd. Als u deze optie heeft aangevinkt en toch geen mail kan terugvinden, is het mogelijk dat het bericht in de spam-folder is terechtgekomen. Mocht u daar ook geen bevestiging van ons terugvinden, gelieve dan te mailen naar winpromotion@hunkemoller.com o.v.v. Hunkemöller winactie vanuit het adres waarmee u heeft deelgenomen. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Ik heb deelgenomen aan de actie maar wil mij afmelden voor de nieuwsbrief van Hunkemöller en/of de partners. Hoe kan ik dit doen?
In iedere nieuwsbrief staat een afmeldlink. Door hierop te klikken kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief.

 

Actie 2: winkel actie

Hoe werkt het?
U ontvangt tijdens de actieperiode een geschenkkaart van Hunkemöller. Kom tussen 22 juni en 24 juli 2017 hiermee naar een filiaal in België. Vóór deze datum is de kaart niet geldig en erna vervalt de waarde ervan. Geef bij het afrekenen aan de kassa uw winkel actiekaart aan een Hunkemöller medewerker. Op deze manier ontdekt u onmiddellijk of u €5, €10, €25 of €500 shoptegoed ontvangt. U krijgt altijd een minimumkorting van €5. Een voorwaarde is dat u aankoopt voor een minimum bedrag van €30. U kunt maximaal 1 kaart per transactie inleveren.

Op welke prijzen maak ik kans?
Door tijdens het afrekenen de barcode te laten scannen, ontdekt u onmiddellijk of u €5, €10, €25 of €500 shoptegoed krijgt. U ontvangt altijd een minimum korting van €5, bij een besteding vanaf €30. Deze korting is niet inwisselbaar voor geld en/of een lingeriekaart.

Is de winkelactie ook online geldig?
Nee, de winkel actiekaart is alleen in de winkel geldig bij een besteding vanaf €30.

Hoe kan ik mijn kortingscode verzilveren?
Kom tussen 22 juni en 24 juli 2017 met uw winkel actiekaart naar een Hunkemöllerfiliaal in België. Geef deze tijdens het afrekenen aan een medewerker. Op deze manier ontdekt u onmiddellijk of u shoptegoed t.w.v. €5, €10, €25 of €500 wint. Niet cumuleerbaar met andere acties of op eerdere aankopen.

Wat gebeurt er met mijn korting bij een ruiling of retour in de winkel?
Wanneer u uw aankoop ruilt en/of (gedeeltelijk) retourneert, wordt de korting automatisch verrekend. Bij een retour ontvangt u het bedrag dat u heeft betaald terug in de vorm van een lingeriekaart.

Overige voorwaarden:
De kaart en de bijhorende waarde kan maar 1x worden ingewisseld en is niet herlaadbaar. Verder is deze niet inwisselbaar voor geld en/of een lingeriekaart en mogen gekochte artikelen alleen geruild worden voor een lingeriecard. De kaart is gratis en mag niet worden doorverkocht. Daarnaast mag er wel gecumuleerd worden met de sale en Member-kortingen maar niet met andere acties, vouchers en/of eerdere aankopen. Personeel van Hunkemöller en franchisepersoneel zijn uitgesloten van deelname. Hunkemöller is niet verantwoordelijk voor verloren en/of gestolen winkel actiekaarten.