Alle badmode

Shop

Bikini voller figuur

U vindt van uwzelf dat u een wat dikker buikje heeft of u bent iets wat onzeker over uw grotere borsten.. Herkenbare gedachtes voor iedere vrouw denken wij zo. We zullen waarschijnlijk altijd wel iets over ons lichaam kunnen zeggen waar we onzeker over zijn. Het is dan ook best begrijpelijk dat u met zulke gedachtes het niet chill vindt om een bikini aan te trekken en uw lichaam “bloot te geven” op het strand. Maar wist u dat er genoeg leuke bikini’s en badpakken zijn voor vrouwen met meer curves die u optisch slanker laten lijken? Dit zijn de badmode items die goed passen bij een lichaam met meer curves!

1. Badpakken

Shop

2. Beugel bikini’s

Shop

Andere
Categorieën

  1. Badpakken
    Draag een badpak als u zich onzeker voelt over uw buik. Tegenwoordig is er genoeg keuze qua modellen! Tip: kies voor een model met plooien om meer taille te creëren. Vind hier badpakken die uw figuur perfect laten uitkomen.
  2. Beugel bikini’s met brede bandjes of halter
    Bent u wat voller aan de bovenkant? Zorg dan voor goede ondersteuning door een bikini met beugel te dragen. Kijk ook goed naar de bandjes! Een bikini met haltertop of bredere bikini bandjes bieden meer ondersteuning!
  3. High-waist bikini broekje
    Verdoezel uw heupen door het dragen van een high waist bikini broekje of een bikini broekje met omslag. Doordat het high waist is legt u gelijk de nadruk op je taille. Tip: combineer het met een opvallende bikini top om zo de aandacht naar boven te trekken!

Tankinis

Wilt u uw buikje verbloemen maar draagt u liever geen badpak? Kies dan voor een tankini. Deze kunt u dan vervolgens combineren met een leuk bikini broekje!

Tankini's

Badmode voor curvy ladies