Zon, zee, zwanger?

shop badmode

Zwangerschapsbadmode

De zomer is eindelijk aangebroken: hoog tijd om te genieten van de zon! Heerlijk met uw voeten in het zand of relaxen bij het zwembad. Maar wat voor zwangerschapsbadmode kan u eigenlijk aan? En hoe kan u optimaal genieten van je zwangerschap én de zomer? Comfortabel en fashionable genieten in de zon? Scroll snel verder!

What to wear?

U bent zwanger. Vanzelfsprekend ondergaat uw lichaam veel veranderingen: uw buik groeit, uw borsten worden groter etc. We weten allemaal wat uw lichaam doorstaat om dat kleine wondertje ter wereld te brengen. Als zwangere vrouw wilt u badkleding die lekker zit maar u wilt óók nog goed voor de dag komen. Bent u benieuwd naar wat voor badmode u kunt dragen tijdens uw zwangerschap? Lees dan snel verder voor onze tips.

  1. High Waist Bikinislip

De high waist bikinislip is een aanrader voor uw eerste trimester. Het biedt niet alleen ondersteuning tijdens het begin van uw zwangerschap maar verbergt ook een beginnende babybump. Handig voor als u het goede nieuws nog niet wilt delen of als u nog onzeker bent over uw buikje.

1. Tankini

Als u erg onzeker bent over bv. striae, een zwangerschapsstreep of als u uw buik niet wilt blootstellen aan de zon, is de tankini een aanrader. De Tankini is een populair zwangerschapsbadmode item waardoor er veel keuze is uit diverse modellen. Kies voor een aansluitende tankini om meer taille te creëren.

2. Lage Bikinislip

Wanneer uw bump al wat groter is en/of u uw baby laag draagt is een lage bikinislip een goede uitkomst. Door de lage fit zal deze onder uw buik vallen en kan u dus ook in latere stadia dit soort bikinislips dragen.

3. Beugel bikini

Als u graag een normale bikini top wilt dragen, let er dan op dat uw borsten behoorlijk groeien tijdens de zwangerschap. Ook worden ze zwaarder door het uitzetten van de melkklieren wat meer ondersteuning vergt. Een goede optie is om dan een bikini met beugel te dragen voor de extra ondersteuning.

4. Tie Tanga Bikinislip

Een andere uitkomst voor als u zwanger bent is de tie tanga bikinislip. Het handige aan deze bikinislip is dat u deze voor een langere periode kan blijven dragen doordat u deze kunt verstellen.

 

Genieten van je bump en de zon?

Shop strandaccessoires

Naast het dragen van fijne zwangerschapsbadmode, is het ook handig om de volgende accessoires bij u te hebben als u gedurende uw zwangerschap wilt genieten van de zon:

1. Zonnehoed

Voorkom een zwangerschapsmasker én zie er fashionable uit! Draag een zonnehoed om uw huid te beschermen tegen teveel zonlicht. Door zwangerschapshormonen krijgt u namelijk sneller pigment vlekken in je gezicht (een zogeheten zwangerschapsmasker) welke niet altijd verdwijnen na uw zwangerschap. Daarom is het van belang om uw gezicht goed te beschermen tegen de zon.

2. Pareo

Maak uw strandoutfit af met een pareo. Een pareo is een omslagdoek gemaakt van een dunne, soepele stof en ideaal voor op het strand. U kunt een pareo namelijk op verschillende manieren dragen bijvoorbeeld om uw middel als rok of als jurk door hem om uw nek te knopen. Handig om uw bump te bedekken tegen de zon.

3. Waterflesje

Stay hydrated! Helemaal als u zwanger bent is het heel belangrijk om voldoende te drinken. Voorkom uitdroging door altijd water bij u te dragen!

4. Zonnebrand met hoge SPF

Door hormonen wordt uw huid gevoeliger tijdens de zwangerschap. Deze zal sneller kleuren maar ook sneller verbranden.

Goed om te weten:

Wist je dat tijdens je zwangerschap je borsten 1 cup maat groter kunnen worden? Pas daarom voordat je op vakantie gaat je eigen bikini tops. Grote kans dat je een grotere maat of meer support nodig hebt!
Shop bikinitops

 

Bent u nog op zoek naar een goede voedingsbh? Of wilt u meer weten over wat een voedingsbh nou precies is en waarom het een aanrader is voor na uw zwangerschap? Lees het allemaal op onze pagina over voedingsbh's! Of ontdek welke zwangerschapsondergoed u kan dragen tijdens uw zwangerschap.

Nieuwe badmode collectie

Shop