Panty wassen

Een mooie panty of sexy stay ups maken je outfit helemaal af, maar hoe kun je deze in top conditie behouden? Zo gelden voor beenmode aparte wasvoorschriften dan voor de rest van je kleding. Wij hebben hier een aantal tips voor je op een rijtje gezet over hoe je je beenmode het beste mooi kunt houden.

Hoe kan ik mijn beenmode het beste wassen?

De eerste tip die we voor je hebben is dat het altijd goed is om je beenmode te wassen in een waszakje net als de rest van je lingerie. Was je beenmode alleen nooit in hetzelfde waszakje als je lingerie. De haakjes en beugel van je bh kunnen je beenmode dan namelijk beschadigen. Alle beenmode wasvoorschriften hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wasvoorschriften stay ups, stockings en panty’s:

Stay-ups

Shop

Stockings

Shop

Panty's

Shop

Voor stay ups, stockings en panty’s gelden dezelfde wasvoorschriften. Je kunt deze in een waszakje in de wasmachine wassen op maximaal 30 graden. Verder mogen deze niet in de droger en kan je ze niet chemisch reinigen, strijken en/of bleken.

Wasvoorschriften jarretels:

Jarretels

Voor jarretels gelden net iets andere wasvoorschriften dan voor overige hosiery. Jarretels kun je namelijk alleen met de hand wassen. Verder mogen jarretels ook niet in de droger en mag je ze niet chemisch reinigen, strijken en/ of bleken.

Shop

Benieuwd naar onze andere was adviezen bijvoorbeeld voor het wassen van je nachtkleding? Vind dan al onze was tips op deze pagina. Wil je meer weten over beenmode? Ontdek hier onze verschillende beenmode stijlen of lees hoe je het beste ladders in je panty kan voorkomen!