Bh aantrek tips

Shop bh's

Bh aantrekken

Als u al jaren een bh draagt bent u ondertussen waarschijnlijk een pro geworden in het aan- & uitdoen van uw lingerie. U heeft het al duizend keer gedaan en bent er ongetwijfeld super goed in. Of bent u misschien van plan om binnenkort voor de eerste keer een bh te shoppen en wilt u graag weten op welke manier deze het best wordt aangedaan? Geen zorgen, het is niet zo moeilijk als het op het eerste zicht lijkt! Volg deze simpele stappen en u zal het snel onder de knie hebben.

1. Steek uw armen door de bandjes:
tenzij u van plan bent een strapless model te dragen, is de eerste stap om uw armen door de bandjes te steken. Plaats ze vervolgens goed over uw schouders. u kan de bandjes gemakkelijk verstellen mocht dit nodig zijn.

2. Sluit uw bh aan de achterkant:
maak uw bh vast met de haaksluiting op de rug. Aan de ene kant van uw rug band heeft u 1 of meer haakjes en aan de andere zijde evenveel oogjes. Maak uw bh vast door de haakjes in de oogjes te bevestigen.

Vindt u het toch te moeilijk om de bh aan de achterkant te sluiten? Doe dit dan aan de voorzijde voordat u uw armen door de bandjes steekt. Draai uw bh en doe pas nadien de bandjes om.

Tip: Sluit uw bh op de wijdste stand zodat u na verloop van tijd een oogje dichter kan nemen. Door veelvuldig gebruik kan de bh immers lichtjes uitrekken.

3. Plaats uw borsten goed in de cups:
het is belangrijk dat uw borsten goed in de cups zitten zodat ze de juiste ondersteuning krijgen. Dit kan u doen door ze met uw handen een comfortabele plaatsing te geven. Hierbij is het belangrijk dat uw borsten niet over de zijkant van de cups puilen (vooral ter hoogte van uw oksels) en dat de beugels er netjes onder passen.

Nu weet u exact hoe u uw bh moet aandoen! Wilt u deze tips in de praktijk toepassen? Shop hier de mooiste bh's uit onze gloednieuwe collecties! Op zoek naar meer inspiratie? Ontdek of u de juiste bh draagt en lees meer over het kopen van uw eerste bh!