7 Tips voor het passen en kopen van een bh

Shop bh's

Goede bh kopen

 1. Sluit de bh tijdens het passen op de meest losse stand.
 2. Zo kan u de bh altijd nog strakker dragen wanneer hij met de tijd iets is uitgerekt en kan u er langer mee doen.

 3. Check altijd hoe de bh staat onder uw kleren.
 4. Zit de bh lekker? Trek dan altijd nog een shirt erover aan om ook te zien hoe de bh staat onder kleren.

 5. Shop liever geen bh’s tijdens uw ‘maandelijkse feestje’.
 6. Ga liever niet voor bh’s shoppen als het weer die tijd van de maand is. Uw borsten kunnen dan wat voller en gevoeliger zijn waardoor u misschien de verkeerde maat neemt.

 7. Controleer of de beugels goed zitten.
 8. Het uiteinde van de beugels die aan de binnenkant zitten horen op het midden van uw borstkas te zitten. De uiteindes van de beugels die aan de buitenkant zitten horen netjes om het uiteinde van uw borst te vallen. Wanneer u op de beugel drukt en er nog deels borst onder zit, dan heeft u een verkeerde maat aan.

 9. Schuif twee vingers onder de bh band om de maat te checken.
 10. De bh-band hoort niet omhoog te kruipen maar moet ook niet te strak zitten. Als u twee vingers eronder kunt schuiven heeft u een goede omvangs maat aan.

 11. Kijk of de cups goed aan sluiten op u borsten.
 12. Staan de cups van je borst af of komen je borsten er juist boven uit? Dan heeft u de verkeerde cup maat aan.

 13. Bij twijfel, vraag om hulp!
 14. Twijfelt u over de bh-maat? Laat u dan opmeten in de winkel. U kunt gerust aan een medewerker vragen of ze u kunnen helpen bij het bepalen van u bh maat. Dit is voor hen dagelijkse kost! Ook kunnen medewerkers u helpen met het vinden van de juiste fits of suggesties aan u geven. Zo kunt u op uw gemak passen en de juiste bh kopen.

Hopelijk heb je wat aan onze tips! Wilt u erachter komen of uw huidige bh’s goed zitten dan kan dat via dit artikel. Als u opzoek bent naar meer inspiratie bekijk dan deze pagina. En als u liever wilt gaan shoppen bekijk dan eens onze nieuwste collectie! Of ontdek de 5 redenen om wel een bh te dragen!