5 redenen waarom u wel een bh wilt dragen!

Wel of geen bh dragen? 5 redenen waarom u wel een bh wilt dragen!

  1. Your girls can use the support!
  2. De juiste bh zorgt niet voor rare striemen en rode afdrukken. n tegendeel: een goede bh biedt uw borsten en schouders ondersteuning en kan hiermee lichamelijke klachten zoals bijv. nek-en rugpijn helpen voorkomen. Helemaal als u grotere borsten heeft.

  3. Een bh kan u net wat meer zelfvertrouwen geven
  4. Net zoals ieder ander kledingstuk kan ook een mooie bh u net even wat meer zelfvertrouwen geven. Ookal ziet (in principe) niemand anders het, u weet dat u die sexy kanten bh draagt. Ook kan een bh bepalend zijn voor uw outfit en net het verschil maken in hoe dat ene truitje staat!

  5. Comfort
  6. Als u een bh hebt die goed zit zal u dit ook merken qua comfort. U moet nagaan dat u op een dag best veel beweegt. Helemaal bij vollere borsten is het dan fijn als u bh deze bij elkaar houdt en ze niet continue alle kanten op bouncen. Ook bij minder volle borsten kan het dragen van een bh prettiger voelen dan wanneer u geen bh draagt.

  7. U wilt niet (altijd) alles laten zien
  8. Als u geen bh draagt dan ziet u heel goed de natuurlijke vorm van uw borsten en op sommige momenten zelfs uw tepels. Als dit u niks uitmaakt, geen probleem, maar het is toch wel prettig dat u dit met een bh kunt verhullen wanneer het uitkomt.

  9. Soms willen we een beetje extra
  10. Of u nu een maatje meer wilt of net even wat meer decolleté wilt creëren, soms willen we de boobies een boost geven! En dit kan natuurlijk heel gemakkelijk met een bh. Draag een bh met beugel voor een subtiele lift or go all out met een push-up bh!

MAAR:het is wel heel belangrijk dat je de juiste bh draagt (denk aan de juiste maat en goede pasvorm). Daarnaast is 24/7 uw bh aanhouden ook niet goed voor uw lichaam. Uw borsten kunnen de ondersteuning overdag goed gebruiken wanneer u beweegt, maar als u slaapt verdienen ze ook de nodige ontspanning. Ook is het belangrijk dat u een bh draagt omdat u zich er goed bij voelt.

Bent u ook fan van bh's en kan u wel weer een paar nieuwe gebruiken? Ontdek dan hier onze nieuwste collectie of bekijk onze tips voor het kopen van bh's! Of lees hier welke ondergoed missers we allemaal wel eens gemaakt hebben!