5x Bra Solutions

5x Bra Solutions

Het najaar is officieel van start gegaan en naast het aanvullen van je wintergarderobe op basis van laatste trends (hello shopping sessie!), trekken we ook weer onze mooiste jurkjes en tops uit de kast voor fijne feestjes die gepland staan. Heel erg leuk allemaal, maar what to wear?

Wanneer je voor een jurkje met een lage rug gaat kun je kiezen voor een plak bh. Deze bh met losse cups plak je op je borsten, zodat je wél ondersteuning hebt maar er geen band zichtbaar is op je rug. Erg belangrijk: de plak bh blijft goed zitten, zelfs tijdens het dansen! Tip: zorg wel dat je van tevoren je huid goed reinigt en niet insmeert met bodylotion.

Een spannende jurk met een lager uitgesneden hals gaat goed samen met een push-up bh voor een sexy decolleté. Kun je geen genoeg krijgen? Dan is de Maximizer bh helemaal jouw ding. Je borsten worden met twee cupmaten vergroot. Oehlala!

Een strapless bh is perfect onder een strapless jurk, maar ook voor een classy off shoulder exemplaar.

In het bezit van een leuke top waar je party bh onder gezien mag worden? Ga voor een glamorous set om je outfit een boost te geven. We hebben voorgevormde bh’s in verschillende kleuren en materialen. Inclusief glittersteentjes!