Honeymoon essentials

Absolute must-haves voor je huwelijksreis!

Nog even en dan is het eindelijk zo ver! De dag waar u al zo lang naar toe leeft, de dag dat u eindelijk uw bruidsjurk aan mag, het moment dat jullie elkaar het ja-woord geven. En daarna? Dan wordt het nog meer genieten! Er lekker tussen uit voor jullie huwelijksreis en even niks meer aan uw hoofd. Voor een bruiloft moet u al zoveel regelen, dus om u een beetje te helpen hebben wij alvast een aantal belangrijke honeymoon essentials, natuurlijk op gebied van lingerie, voor u op een rijtje gezet!

Mooie bruidslingerie

Verras uw kersverse husband op de eerste avond van jullie huwelijksreis met een mooi setje bruidslingerie. Draag bijvoorbeeld een mooie witte kanten bh met bijpassende slip en maak uw set af met een jarretel en een paar kousen.

Shop

“Something blue”

Iets blauws mag natuurlijk niet ontbreken! En voor diegene onder ons die niet zo bijgelovig zijn, zelfs wij kunnen een mooi blauw slipje niet weerstaan. Of ga voor iets met een blauw detail, bijvoorbeeld deze sexy kousenband.

Iets spannends..

Een kanten body, een spannend slipje of een sexy babydoll.. Neem ook een aantal “spannende” items mee op huwelijksreis want dat zal zeker goed in de smaak vallen!

Shop

Loungewear

Vergeet ook zeker niet om iets comfortabels mee te nemen zoals een mooie slipdress of gewoon weg een lekkere pyjama. Want soms zullen jullie ook zin hebben om gewoon lekker even met elkaar te chillen.

Shop

Lekkere Parfum

Ze zeggen dat geuren uw herinneringen versterken. Neem een lekkere parfum mee op huwelijksreis, en wordt daarna elke keer herinnert aan deze mooie tijd wanneer u dit geurtje weer draagt!

Shop

Een (sexy) bikini en strandaccessoires

Vaak kiezen we voor een huwelijksreis naar de zon. Dan mogen zomerse bikini’s (en badpakken) natuurlijk niet ontbreken in uw koffer! Denk ook aan strandaccessoires zoals een zonnehoed of een tuniekje, zo kunt u stijlvol genieten van de zon.

Shop