Onesie kind

Shop nu

Bent u op zoek naar leuke, zachte kinder en tiener onesies? Dan hebben wij goed nieuws! Wij hebben een nieuwe Mini me collectie! Deze onesie collectie is speciaal voor kinderen en tieners en bevat de leukste onesies met bijpassende pantoffels!

Nog leuker: deze kinder onesies zijn er niet alleen voor kinderen en tieners.. maar we hebben deze onesies ook beschikbaar in maten voor volwassenen! Zo kunt u samen met uw 'mini me' loungen in deze zachte en cosy onesies!

Onze onesies voor kinderen

Een onesie voor kinderen is de perfecte vervanging voor kinderpyjama's. Ze zijn gemaakt van zachte en fluffy materialen waardoor de onesies super lekker zitten. De fleece varianten zorgen voor extra warmte tijdens de koude wintermaanden! Een kinder onesie is niet alleen lekker om in te slapen maar ook gewoon geschikt om overdag binnenshuis te dragen. En de voetjes houdt u warm met de bijpassende pantoffels!

De kinder onesies uit de mini me collectie zijn verkrijgbaar voor kinderen (maat 104-110/4-5 jaar, 116-122/6-7 jaar, 128-134/8-9 jaar) en voor tieners (140-146/10-11 jaar, 152-158/12-13 jaar). Grotere maten onesies zijn beschikbaar in de volwassenen onesie lijn. De bijpassende kinder sloffen zijn verkrijgbaar in gecombineerde maten 24/25 tot en met 34/35.

Kinderpyjama's

Ontdek nu ook al onze kinderpyjama's
Shop