Marlijn Hoek

Tijdens de photoshoot van onze Bra party collectie vroegen wij model Marlijn naar haar Hunkemöller Favourite fit, style facts en de place to be deze zomer. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!?

Dat is zeker weten de laatste campagne shoot, in Bali! We zijn met het team op de mooiste plekken geweest en we hebben op verlaten strandjes de mooiste beelden gemaakt.

Wat zijn jouw 3 favoriete items van Hunkemöller?
Een van mijn favoriete items is de bh Rachel uit de Noir collectie, daar voel ik me zelfverzekerd en sexy in. Op mijn 2e plek komt de voorgevormde longline bh deidre, in het zwart. Ook de bikini demi Aphrodite, echt prachtig.

Wat is jouw Favourite Fit?
Ik heb meerdere favoriete fits, maar als ik moet kiezen ga ik voor de the dreamlift en the heartbreaker.

Als je moest kiezen: Nooit meer sexy lingerie of nooit meer high heels?
Dit is wel een hele moeilijke afweging, ik ga toch voor; nooit meer high heels, mooie lingerie is belangrijker dan hakken.

Als je jouw kledingstijl moet omschrijven, wat zou je dan kiezen?
Comfortabel, met een mix van classic, sexy en stoer.

Wie is jouw stijlicoon? of: Welke celeb is volgens jou een must-follow op instagram?
Als vrouw zijnde vind ik Angelina Jolie geweldig.. Ik heb niet echt een stijlicoon, ik haal veel inspiratie uit bladen en vind het heerlijk om tijdens het reizen om me heen te kijken naar wat mensen dragen. Vroeger was ik fan van de Olsen twins, Oliva Palermo en Rihanna. Op Instagram vind ik het leuk om Zweedse en Deense merken te volgen.

Wat is jouw favoriete vakantie bestemming/place to be voor deze zomer?
Deze zomer blijf ik dichter bij huis en ik denk dat het Ibiza wordt. Een lekker rustige plek ergens op het eiland en dan kan je alle drukte en gezelligheid opzoeken als je daar zin in hebt!

Wat is definitely on trend this summer en kunnen we jou ook zeker mee spotten?
Een mix en match met een paar vingtage items, veel blauwe kleuren, witte sneakers, de maxi dress en the little white dress!

Wat is een must have en mag absoluut niet ontbreken in jouw koffer en op vakantie?
Zonnebrand! Een goed boek en tijdschrift, muziek boxjes en een paar bikini's.

Follow me on:
Instagram: @Marlijnhoek