HKMX Ski Wear collectie

Shop

Ski Outfit

Het is eindelijk zo ver! Je gaat weer op je jaarlijkse ski trip of misschien is dit wel je eerste keer naar de sneeuw! Hoe dan ook: je kan niet wachten om op de piste te staan (of in de aprés ski bar)! Maar welke kleding moet je eigenlijk aan voor het skiën of snowboarden? Wij helpen je op weg! Lees hier hoe je in stijl de piste af gaat en tegelijkertijd goed beschermd blijft tegen de kou!

Hoeveel lagen skikleding?

1. Basis laag

Op de piste kan het behoorlijk koud worden dus bij lage temperaturen is het aan te raden om thermo ondergoed te dragen. Bij aangename temperaturen is het voldoende om enkel een sport bh en een isolerende tweede laag te dragen.
Shop

2. Isolerende laag

Draag een shirt als kleding onder je skikleding. Zo creëer je een laagje lucht tussen je basis en isolerende laag waardoor je beter warm blijft. Onze shirts zijn gemaakt van zachte stof en zitten super comfortabel!
Shop

3. Buitenste laag

De laatste laag moet goed water afstotend en winddicht zijn zodat de kou buiten blijft. Draag altijd een ski jas en broek gezien deze speciaal gemaakt zijn voor skiën (of snowboarden).
Shop