Soorten Sportleggings

Met trots presenteren wij onze drie soorten sportleggings. “The Flex”, in comfy katoen, is uw ultieme everyday legging die daarnaast ook geschikt is voor lage intensiteit workouts. Voor zwaardere trainingen hebben we “The Performer” in sneldrogend materiaal ontworpen. Deze legging geeft u net dat tikkeltje meer zelfvertrouwen tijdens het sporten. En bent u op zoek naar een legging van hoge kwaliteit die de perfecte ondersteuning biedt op exact de juiste plaatsen, kies dan voor “The Power”. Het kiezen van de juiste legging is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

The Flex

Wie zegt dat je sportleggings alleen in de sportschool mag dragen? 'The Flex' is gemaakt van super zacht katoen waardoor je hem de hele dag door wilt dragen! The Flex is dus niet alleen fijn om in te sporten, maar ook om te dragen als everday wear!

Shop

The Performer

Hands up voor een legging die ervoor zorgt dat u wilt gaan sporten! 'The Performer' is gemaakt van polyster en sneldrogend materiaal, dus ideaal voor zowel het sporten als daily wear.In deze legging bent u de sportschool niet meer uit te krijgen!

Shop

The Power

Bent u klaar voor 'The Power'? Deze sportlegging is zo ontworpen dat het de juiste support biedt op de nodige plekken. Doordat The Power gemaakt is van een stevige stof is het de perfecte legging om te dragen tijdens intensieve work-outs!

Shop

Sport broeken

Shop