VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

Bij Hunkemöller willen we dat klanten en medewerkers zorg dragen voor zichzelf. Dit heeft de laatste dagen een heel andere betekenis gekregen. Het Coronavirus heeft ons er nog meer van bewust gemaakt dat we onze geliefden de nodige aandacht moeten geven.

We zijn ondertussen allemaal een beetje gewend geraakt aan de huidige situatie rondom het Coronavirus. Iedereen is bewust bezig 1,5 meter afstand te houden en zo de verspreiding van het virus in te perken. Wij hebben daarom besloten onze winkels te openen met aangepaste openingstijden. Ontdek hier welke dichtstbijzijnde winkel geopend is en de openingstijden..

We hebben de retourtermijn voor al je winkelaankopen van 30 naar 90 dagen verlengd. Natuurlijk is ook onze webshop 24/7 voor u beschikbaar. Voor alle nieuwe collecties kan u steeds terecht op www.hunkemoller.be. Verzending is nu gratis! Door de extra maatregelen die genomen zijn in de huidige omstandigheden kan het langer duren voordat u uw pakketje of een reactie van de klantservice ontvangt dan u van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak.

Wij zorgen voor thuislevering als u shopt op www.hunkemoller.be. Uw online bestellingen worden door onze bezorgdienst aan de deur geleverd.

  • - Thuislevering is momenteel de enige beschikbare levermethode. We willen u wel vragen om een gepaste afstand van ongeveer 1,5 meter ten opzichte van de postbode te houden.
  • - Als u reeds een click & collect bestelling geplaatst heeft en deze is nog niet opgehaald, wordt u hierover per mail gecontacteerd.
  • - We hebben onze retourperiode verlengd voor al je aankopen die je in de winkel hebt gedaan van 30 dagen naar 90 dagen. Zo kan u eventuele ongewenste items later alsnog terugbrengen. De betaalvoorwaarden blijven hetzelfde.

Vanwege het hele Hunkemöller team willen we u bedanken voor uw begrip en vertrouwen, zeker in tijden als deze. Laten we samen uitkijken naar het moment dat we opnieuw mogen buiten komen en ons wederom kunnen laten inspireren door al het moois dat de wereld te bieden heeft - prachtige lingerie inclusief.

Zorg goed voor uzelf en elkaar!

Love,
Hunkemöller

Ps...we blijven met plezier voor u beschikbaar dus contacteer ons wanneer u maar wil in geval van een vraag of zorg omtrent dit topic of onze webshop & getoonde producten. Neem contact op met onze klantendienst in geval van vragen of problemen.