VOORZORGSMAATREGELEN CORONAVIRUS

Bij Hunkemöller willen we ervoor zorgen dat onze klanten en personeel goed voor zichzelf zorgen. Dit heeft de afgelopen dagen een nieuwe betekenis gekregen. Het Coronavirus maakt ons nog meer bewust van het feit dat onze dierbaren al onze aandacht moeten krijgen.

We zijn ondertussen allemaal een beetje gewend geraakt aan de huidige situatie rondom het Coronavirus. Iedereen is bewust bezig 1,5 meter afstand te houden en zo de verspreiding van het virus in te perken. Wij hebben daarom besloten onze winkels te openen met aangepaste openingstijden. Ontdek hier welke dichtstbijzijnde winkel geopend is en de openingstijden.

Natuurlijk is ook onze webshop 24/7 beschikbaar. Voor alle nieuwe collecties kun je terecht op www.hunkemoller.be. We hebben onze retourperiode verlengd voor al je aankopen die je in de winkel hebt gedaan van 30 dagen naar 45 dagen. Door de extra maatregelen die genomen zijn in de huidige omstandigheden kan het langer duren voordat je je pakketje of een reactie van de klantservice ontvangt dan je van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak.

Je kan weer gebruik maken van Click&Collect! Laat je pakketje nu bezorgen in je favoriete Hunkemoller winkel Wij willen je vragen om je pakketje op te halen op een rustig moment (vroeg in de ochtend).

Namens het hele Hunkemöller-team bedanken wij je graag voor het begrip en vertrouwen, zeker in deze tijden. Laten we uitkijken naar het moment waarop we allemaal weer naar buiten kunnen en ons laten inspireren door alles wat deze mooie wereld ons te bieden heeft - inclusief mooie lingerie!

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Love,
Hunkemöller

PS: We helpen je graag verder, dus als je vragen of opmerkingen hebt over dit onderwerp of onze webshop en de producten, neem dan contact op met met onze Klantenservice.