Bikini proof tips

Carolina's tips voor een bikini proof lichaam

Met de zomer in het vooruitzicht kunnen we allemaal wel wat extra tips gebruiken om ons klaar te stomen voor een healthy summer shape! Met een paar simpele aanpassingen zal u zien dat u binnen no-time een stuk lekkerder in uw vel zit en fluitend de zomer in gaat in bikini. Dus: wil jij graag deze zomer beach-ready zijn? Zet dan de volgende tips op jouw daily to-do lijstje!

 1. Eet 5-6 keer per dag!
  Probeer 5-6 kleine maaltijden per dag te eten en sla geen maaltijden over (zeker geen ontbijt!). Op deze manier krijgt uw metabolisme een kick-start first thing in de ochtend en zorgt u ervoor dat deze de hele dag door blijft werken! TIP: Eet als u honger heeft, maar vol = vol!
   
 2. Fruit en groenten bij elke maaltijd
  Probeer aan elke maaltijd een stuk fruit of portie groente toe te voegen. Door bij elke maaltijd een stuk fruit of portie groenten te eten zal u een voller gevoel krijgen (tot ziens, cravings!), maar nog belangrijker: u krijgt de hele dag door de juiste voedingsstoffen binnen om zich 100% energiek te voelen en uw metabolisme to the max te laten werken. TIP: Prep uw meals van te voren, zodat u de hele dag voorzien bent van de juiste voeding!
   
 3. Move more!
  Loop, fiets en pak de trap! Dit klinkt misschien cliché, maar het werkt ladies! Probeer elke dag aan minimaal 30 minuten beweging te komen. Maak een avond wandeling na het eten, pak de fiets naar je werk, ga lopend naar de supermarkt en vergeet vanaf nu de lift! TIP: Geen tijd om een uur in de sportschool te staan? Kies voor een korte home workout!
   
 4. Drink, drink, drink!
  Stop met het drinken van frisdrank en andere sugar-loaded drankjes, maar probeer voornamelijk water en groene thee te drinken. Probeer zeker aan 2L water per dag te komen! TIP: Start elke dag met een glas water in de ochtend voor je ontbijt. Het is belangrijk om je hydratatie niveau aan te vullen na een nacht slapen. Neem vervolgens een fles water mee naar je werk en zorg dat je deze leeg drinkt. Hier is altijd tijd voor tussen je afspraken door en je kan je bidon of flesjes makkelijk met je mee brengen.
   
 5. Sleep tight
  Slaap je fit! Zorg dat je jezelf elke dag op 8 uur nachtrust trakteert. Rust is erg belangrijk voor onze body & mind en een cruciaal onderdeel van je healthy lifestyle.

Succes meiden en als je nog vragen hebt, stuur me gerust een berichtje of kijk voor meer tips en tricks op de Foodie-ness blog. Ready? Set, GOOOO!

Liefs,
Carolina van Foodie-ness
@foodie_ness