Antwerpen Shopping Den Tir

Antwerpen Shopping Den Tir

Sint-Bernardsesteenweg 312
2020 Antwerpen (Kiel)

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Hunkemöller Antwerpen Sint-Bernardsesteenweg is gelegen aan de buitenkant van de stad, maar wel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De winkel bevindt zich in het shoppingcenter vlakbij het Kiel Park waar je gemakkelijk parkeergelegenheid vindt in de buurt. In het shoppingcenter kan je het hoofd droog houden op regenachtige dagen en gebruik maken van openbare toiletten. Bovendien kan je na je bezoek bij Hunkemöller ook snel binnenspringen bij Action of H&M. Hunkemöller Antwerpen Sint-Bernardsesteenweg is een heel ruime winkel met een brede ingang waardoor deze heel toegankelijk is. Breng een bezoekje en ontdek de talloze collecties badmode, lingerie en nachtkleding waarvoor Hunkemöller zo geliefd is. Wat je voorkeur ook is, je zal zeker iets vinden waarin jij je goed zal voelen. Als je 100% zeker wil zijn dat jouw maat beschikbaar zal zijn in de winkel, kan je deze vooraf reserveren en komen passen.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect