Brussel Bascule

Brussel Bascule

Chaussée de Waterloo 726
1180 Brussel

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 17:00
  • Dinsdag 12:00 - 17:00
  • Woensdag 12:00 - 17:00
  • Donderdag 12:00 - 17:00
  • Vrijdag 12:00 - 17:00
  • Zaterdag 12:00 - 17:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Hunkemöller Brussel Waterloosesteenweg bevindt zich vlakbij Ter Kamerenbos en is heel goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Naast Hunkemöller vind je ook een aantal andere winkels in deze winkelstraat. Elke dag van de week uitgezonderd op zondag, kan je tussen 10:00 en 18:00 een bezoekje brengen aan Hunkemöller Brussel Waterloosesteenweg. Loop rond in de winkel en laat je inspireren door de talloze stijlvolle collecties. Wat je ook zoekt, bij Hunkemöller vind je lingerie, badmode en nachtkleding aan behoorlijke prijzen. Als je niet 100% zeker bent welke maat je best kiest, kan je bij het winkelpersoneel terecht voor expert advies. Zo koop je elke keer weer het perfecte artikel. Shop je liever online? Bezoek dan onze webshop en haal je bestelling gratis op in de winkel.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect