Draag kleuren van de natuur

Over de collectie

Draag kleuren van de natuur met Wies, de nieuwste capsulecollectie die deel uitmaakt van onze 'Together Tomorrow' reis. Het kant van dit model werd gekleurd met natuurlijke verf - de volgende stap naar een groenere manier om onze lingerie te maken. We hebben nieuw & gerecycleerd materiaal en gerecycleerde garen gecombineerd met kleuren uit de natuur. In tegenstelling tot synthetische kleurstoffen, is dit een hernieuwbaar en biologisch afbreekbaar alternatief. Lingerie is zo nog meer sexy geworden! Made for your body, with the planet in mind.
Shop nu

Voor het kant van Wies zijn we in de wereld van natuurlijke kleurstoffen gedoken. Onze ontwerpers hebben zich laten inspireren door eeuwenoude technieken en we zijn heel enthousiast over wat ze ontdekt hebben! We zijn bijvoorbeeld eikel verf op het spoor gekomen. Dit wordt gemaakt door eikels te pletten en koken; het resultaat is een subtiel gebroken witte kleur. Daarnaast hebben we een supervrouwelijke, roze tint gecreëerd. Deze kleuren kunnen vervagen en veranderen door het wassen en de blootstelling aan licht. Zo shop je altijd een uniek item, net zoals jij.

Deze collectie biedt een voorgevormde en niet-voorgevormde bh, een hoog uitgesneden string en brazilian. De producten bestaan uit een mix van nieuwe en gerecycleerde stoffen. Bovendien werd gebruikt gemaakt van 100% gerecycleerde garen, net als de voering van de bh en de metalen sluitingen. We verkleinen onze milieu-impact nog meer met deze natuurlijke, volgende stap in onze 'Together Tomorrow' reis.


Gemaakt voor jouw lichaam, met aandacht voor de planeet.


Dit is Josefina. Gemaakt voor jouw lichaam, met aandacht voor de planeet. Dit onze meest duurzame capsulecollectie. Tot nu toe dan, want de Josefina collectie is een van de stappen op onze reis naar een meer duurzame productie.

Deze reis is onderdeel van ons initiatief ‘Together Tomorrow’, waarbij het onze missie is om onze duurzame praktijken steeds te blijven verbeteren. Onze lingerie is nog steeds een ode aan je lichaam, maar nu ook nog eens beter voor de planeet.

De productie van deze collectie vindt plaats dicht bij de oorsprong van de afzonderlijke onderdelen, om zo onnodige transportkilometers te voorkomen en onze voetafdruk zo klein mogelijk te houden. We hebben tijd geïnvesteerd om onze ‘Tier 2’-leveranciers (tweedelijnsleveranciers die onze onderdelen maken) te onderzoeken om zo te ontdekken waar we nog meer vooruitgang kunnen boeken.
Shop nu

Het is tijd voor positieve actiemaatregelen. Hier bij Hunkemöller maken we lingerie die je ondersteunt, beschermt en empowert. En dat moeten we ook doen voor het milieu. We gaan de uitdaging aan om de productiemethoden van onze kledingstukken te verbeteren, en zo onze planeet beter te beschermen. De modebranche heeft een negatieve invloed op het milieu en we zijn verantwoordelijk voor onze eigen voetafdruk. Daarom zetten we elke dag weer stappen om onze kledingstukken duurzamer te ontwerpen. Deze stappen vormen onderdeel van onze reis, en deze reis is onderdeel van ons initiatief dat we ‘Together Tomorrow’ hebben genoemd. Dit is onze belofte dat we voor onze planeet zorgen. De Josefina collectie is een kleine stap op weg naar dat doel. Een prachtige stap. Samen maken we de keuzes voor een betere toekomst