Volg @maddy en @jasmineazizam tijdens hun #SummerMadeMeDoIt reis naar Ibiza

Ibiza

Bereid je voor op een spannend avontuur en vertrek op reis naar Ibiza met het fantastisch duo, Maddy Nigmatulin en Jasmin Azizam! Verken samen met ons dit pittoresk eiland, profiteer van de zonovergoten stranden, start de dag vol energie met een HKMX workout en geniet van glamoureuze diners vol female empowerment. Vertrek samen met ons op reis en ontdek alle verborgen juweeltjes van Ibiza. Maddy en Jasmin gidsen jullie langs de meest iconische plaatsen van dit eiland; gaande van een wandeling door de charmante straatjes tot een tocht langs de mooiste stranden.
Shop nu

Sicilië

Maak je klaar om het pittoreske Sicilië samen met de Nederlandse influencers @Juultjetieleman en @Isadeejansen te ontdekken. Deze trip maakt deel uit van de #SummerMadeMeDoIt campagne van Hunkemöller, waarmee we jou willen inspireren tot het stijlvol verkennen van de wereld!

Dit dynamisch duo neemt je mee naar de meest iconische plaatsen van het eiland - gaande van de charmante straten van Taormina tot een heerlijke lunch met een adembenemend uitzicht, de dag starten met een energieke yogasessie en deze eindigen met een leuke pasta kookles. Laat je verwonderen door het prachtig landschap en de spannende activiteiten die deze droombestemming te bieden heeft.

Shop nu

Kroatië

Pak je koffers en vertrek samen met Hunkemöller op onze volgende #summermademedoit reis naar Kroatië! We zijn verheugd om je in samenwerking met 2 getalenteerde, Spaanse influencers, Abril Cols en Marina Rivers, een onvergetelijke ervaring te bezorgen in de prachtige Adriatische Zee.

De planning bevat verschillende activiteiten die jou in een relaxed, geïnspireerde mood zullen brengen. Van een rustige boottocht tot ontspannende spa behandelingen, Abril en Marina zullen er met hun leuke, onvergetelijke content, ongetwijfeld voor zorgen dat jij ideeën krijgt voor de invulling van jouw eigen zomertrips.

Shop nu

Zuid-Frankrijk

Het is eindelijk zomer en er is geen betere manier om dit te vieren dan met een tripje naar het glamoureuze Zuid-Frankrijk! Bij Hunkemöller zijn we super enthousiast om het #summermademedoit trip season in te gaan samen met 2 Duitse content creators, Franziska Nazarenus en Jessica de Oliveira.
Shop nu


Body Daan - Wit

Shop Nu

Badpak Zebra

Shop Nu

Bralette Marilyn - Zwart

Shop Nu

Blijf ons volgen voor meer details over geplande trips en samenwerkingen met de meest getalenteerde influencers uit heel Europa. Bij Hunkemöller zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om vrouwen te inspireren en hen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn, ongeacht waar hun zomeravonturen hen brengen. Hou onze socials @hunkemöller in de gaten en geniet mee van al onze avonturen.