4x bh tips voor een zomerse look

Yes! Nu het weer warmer wordt kunnen we ein-de-lijk onze fancy jurkjes en mooie see through tops uit de kast halen. Een goede strapless bh is een echte must onder je zomerse outfits, maar wat te doen met dat ene trendy jurkje met lage rug? Wij geven je 4x bh tips waar jij de zomer zeker weten mee doorkomt.

Plak bh
Een plak bh is ideaal wanneer je wilt voorkomen dat je bandjes of een bh-band op de rug ziet. Deze bh’s hebben dus geen sluitingen of bandjes en plak je letterlijk vast aan je borsten. Je kunt de bh heel gemakkelijk reinigen met lauwwarm water en bij bewaren in originele verpakking opnieuw blijven gebruiken.

Bh clips
Je kent het wel, bh bandjes die nét buiten je shirt zichtbaar zijn. Hoe mooi de bh ook is, toch is het niet heel charming. De ultieme tip: de bh clip! Deze clip zorgt ervoor dat de bh bandjes tussen je schouderbladen op je rug samenkomen. De clips zijn gemaakt van transparant, zwart of wit plastic en zijn eenvoudig tussen de bandjes te bevestigen. Ook is deze clip geschikt voor alle bh maten en ideaal wanneer je vaak last hebt van afzakkende bandjes.

Low back strap
Wil je graag het comfort van een bh maar dan met een blote rug? De low back strap is de ideale oplossing! De straps worden heel gemakkelijk aan beide zijden van de bh gehaakt, vervolgens naar voren gekruist en gesloten. Hierdoor blijft de bh goed op zijn plek zitten terwijl de bh band een stuk lager geplaatst is. Deze low back strap past op iedere bh met een achtersluiting.

Fashion tape
Dit is hét geheim van vele celebs om kleding op zijn plaats te houden Fashion tape voorkomt afzakkende topjes of diep uitgesneden decolletés die net iets te veel laten zien. De zelfklevende tape wordt op de huid geplakt en is weer gemakkelijk te verwijderen. Er zitten 50 stuks in een verpakking, dus kom maar op met die gedurfde outfits!