Loungewear

5x loungewear sets voor een avondje thuis

Wie zegt dat nachtmode alleen bestemd is voor in bed! U kent het wel, u komt thuis van een drukke dag op werk of school en het eerste wat u doet is uw outfit of the day om ruilen voor iets comfortabels. Het is prima verantwoord (en ook heel chill) om nachtkleding te dragen terwijl u nog lang niet naar bed gaat. Wij hebben daarom 5 outfits of the night (OOTN) voor u samengesteld met onder andere pyjama’s, slipdresses, badjassen en onesies die zowel fashionable als comfortabel zijn. De perfecte outfits voor verschillende soorten avondjes thuis.

OOTN: Lazy sunday

Oké, technisch gezien is een lazy Sunday een heel dagdeel en niet alleen een avond, maar gezien we op zo’n dag toch vaak rondlopen in comfy clothes hebben we toch de perfecte outfit voor u samengesteld. Draag deze fijne pyjama met een paar pantoffels. Doe een zachte badjas aan voor extra warmte en comfort. Zo bent u goed gekleed voor een lazy Sunday.

Shop

OOTN: Netflix Night

Een gezellige avond samen met uw vriend of vriendin, een goede serie waar jullie verslaafd aan zijn en lekkere snacks. Een ultieme chill avond dus. Wat doet u dan aan? Iets wat super comfortabel zit natuurlijk! Draag deze fijne pyjama: super cute en comfy! Maak de look af met een fijne badjas en een paar leuke sloffen of sokken. Een beker met uw favoriete drankje erbij en u bent niet meer van de bank af te krijgen.

Shop

OOTN: Girls night

Uw vriendinnen komen bij u langs voor een girls night. Samen lekker chillen en kletsen over laatste nieuwtjes en u klaar maken om later op de avond een dansje te wagen. U wilt tijdens het eten en opmaken wellicht nog niet uw party outfit aan. Draag dan deze pyjama set met super zachte pantoffels als een pre-party outfit. Gebruik dit handige make-up tasje voor uw make-up stash, leg grote zachte kussens neer om op te chillen en laat de avond maar beginnen! Deze outfit is ook prima voor als jullie niet op stap gaan maar lekker binnen blijven.

Shop

OOTN: Me time

Deze outfit is perfect voor een avondje voor uzelf. Of u nu eindelijk tijd heeft om dat goede boek te lezen of dat u toegeeft aan uw guilty pleasures (lees: op de bank met chocola en uw favoriete reality show). Het maakt niet uit wat u gaat doen, maar in deze outfit bent u er helemaal klaar voor! Draag een leuke pyjama set met top en shorts of ga voor een leuk nachthemd. Maak uw outfit of the night af met een paar zachte pantoffels. Liever zin om lekker te gaan tutten? Gebruik dan dit make-up tasje voor uw make-up stash en geniet van uw avond!

Shop

OOTN: Sexy nights

Voor sommige avonden wilt u misschien een wat spannendere outfit aan in plaats van een fluffy onesie. Kies voor een sexy babydoll van satijn in combinatie met deze mooie kimono gemaakt van chiffon en satijn. Deze items zijn niet alleen sexy maar zitten ook nog eens comfortabel. Maak uw outfit af met extra sexy accessoires

Shop