Brussel Shopping Basilix

Brussel Shopping Basilix

Keizer Karellaan 420/180
1082 Brussel

Openingstijden

  • Maandag 10:00 - 19:30
  • Dinsdag 10:00 - 19:30
  • Woensdag 10:00 - 19:30
  • Donderdag 10:00 - 19:30
  • Vrijdag 10:00 - 20:00
  • Zaterdag 10:00 - 19:30
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
Langs de buitenkant van Brussel in Sint-Agatha-Berchem vind je Hunkemöller terug in Basilix Shopping Center. Hunkemöller Brussel Keizer Karellaan bevindt zich in een winkelstraat en is gemakkelijk te bereiken, zowel via de autostrade als met het openbaar vervoer. Bovendien kan je ook gratis parkeren indien je met de auto komt. Hunkemöller is een van de bekendste lingeriewinkels in België. En dat is niet voor niets! Bij Brussel Keizer Karellaan vind je een groot aanbod lingerie, badmode en nachtkleding. Neem even de tijd om rond te neuzen en laat je inspireren door de leuke collectie. Van basics tot speciale ontwerpen, aan jou de keuze waar jij je het beste in voelt. Heb je vragen of twijfels? Spreek dan een van onze collega’s aan, zij staan voor jou klaar. Daarnaast staan ze ook paraat aan de paskamers om je persoonlijk advies te komen geven tijdens het passen. Is jouw maat niet meer beschikbaar? Maak je geen zorgen, laat het item dan snel online bestellen. Hoe dan ook, bij Hunkemöller kan je rekenen op uitstekende service en een geweldig aanbod.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect