Châtelineau Shopping Galimmo

Châtelineau Shopping Galimmo

Rue du Trieu-Kaisin 71
6200 Châtelineau

Openingstijden

  • Maandag 12:00 - 18:00
  • Dinsdag 12:00 - 18:00
  • Woensdag 12:00 - 18:00
  • Donderdag 12:00 - 18:00
  • Vrijdag 12:00 - 18:00
  • Zaterdag 12:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
  • Indien koopzondag
Vervoermiddel:
In het winkelcentrum Cora Châtelineau, in Charleroi kan je jezelf ook trakteren op een nieuwe pyjama of lingerieset van Hunkemöller. Vlakbij het winkelcentrum bevindt zich een bushalte, wat het gemakkelijk maakt om de winkel per bus te bereiken. Voor wie met de auto komt, kan gratis parkeren. Rolstoelgebruikers zullen het naar zin hebben bij Hunkemöller Châtelineau, de winkel is namelijk ruim ingericht en beschikt over drie grote paskamers. Loop door de winkel en vind de stijl die het best aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Basic, uitdagend, shaping, zwangerschap,... Je vindt het allemaal op een plaats bij Hunkemöller. Rep je naar de paskamers en ontdek waar jij je het beste in voelt. Twijfel je aan je maat? Vraag dan advies aan een van de winkelmedewerkers, zij helpen je graag verder. En als je maat niet meer op voorraad is, zullen zij het online voor jou bestellen.

 

Over Hunkemöller

Hunkemöller is de lingerie specialist van België. Van alledaagse basics bh’s tot sexy slips, bij Hunkemöller is er voor ieder wat wils! Naast een uitgebreide lingerie collectie, vind je in onze winkels ook vele andere producten zoals pyjama’s, bikini’s, sportkleding, beauty en nog veel meer!

 

Services

Onze deskundige lingerista’s staan altijd voor je klaar! Ontdek welke services wij aanbieden in de winkel:

BH fit service

Weet je niet zeker welke bh maat je draagt? Kom naar de winkel voor een gratis fit service en laat je opmeten door een van onze lingerista’s.

Click & Collect

Laat je online bestelling gratis bezorgen in de winkel. Andere maat nodig? Dan kan je deze gelijk omruilen in de winkel.

Order in Store

Is jouw maat niet meer beschikbaar in de winkel? Of liever een andere kleur gewild? Onze lingerista’s kunnen het juiste product voor je bestellen in de winkel!

 

Gratis levering in de winkel met Click & Collect